[Switch/3DS討論]SonicMania|OnePiece|SnackWorld|MHXX|MarioRabbids|(55)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike

唔記得左自己冇朋友, 冇人同我玩

轉返玩Splatoon
一個人都可以好開心

低質gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=1LzYxcqETUQ

30年既回憶

轉返玩Splatoon
一個人都可以好開心

同細妹玩LEGO算
有冇巴打知道Mario 兔仔有冇偷跑?
請教下
如果我係日版ESHOP用VISA增值
入完信用卡之後, 確認左之後
再入到去佢確認我增值額嗰頁我唔小心出返去
於是再黎多次成功增值

但係結果VISA方面授權左兩次轉賬
而我增值金額只係加左一次

咁老任方面會退返錢俾我定係我要做D咩
請教下
於是再黎多次成功增值

自膠問左低能問題
睇左美國版ESHOP Q&A已解決
請教下
於是再黎多次成功增值

有分 authorize 同 capture 兩個 step
authorize 即係 hold 住條數
完成交易 先會capture 正式過數
完成唔到交易就 void 咗個 authorization
啲數全部係信用咭公司處理,信用咭就係咁運作
如果係等得一個禮拜嘅真係點解唔喺日森買?
唔使俾狗舖撚之餘連車錢都慳返
請教下
於是再黎多次成功增值

有分 authorize 同 capture 兩個 step
authorize 即係 hold 住條數
完成交易 先會capture 正式過數
完成唔到交易就 void 咗個 authorization
啲數全部係信用咭公司處理,信用咭就係咁運作

頭先睇返美國版ESHOP先知
多謝巴打解答先
Final Fantasy XV director trusts players not to make nude mods
Final Fantasy XV director trusts players not to make nude mods

flag
而家個ARMS GLOBAL TEST, 係咪買左既 冇得TEST ??
而家個ARMS GLOBAL TEST, 係咪買左既 冇得TEST ??

買左仲test乜

買左仲test乜

唔係話有新角玩咩??
火紋無雙預訂Aeon 開549

正常丫

買左仲test乜

唔係話有新角玩咩??

九月呀...

正常丫

火紋要咁貴咩

正常丫

火紋要咁貴咩

因為無雙

flag

咁天真

正常丫

火紋要咁貴咩

因為無雙

因為Koei
芒享DL版幾大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞