[Switch/3DS討論]SonicMania|OnePiece|SnackWorld|MHXX|MarioRabbids|(55)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
火紋無雙似乎同傳統無雙好唔同喎

但日本預售好差下,應該會爆死

暗榮另一隻bs版無夜國度2仲差
成個amazon 既ns入面都岩岩排到97,過幾日就出
連衰兩隻
會唔會就此告別bs

火紋無雙缺點係人物集中喺新果2代(echoes算remake唔計)
舊派火紋fans未必受

連衰兩隻
會唔會就此告別bs

火紋無雙缺點係人物集中喺新果2代(echoes算remake唔計)
舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

連衰兩隻
會唔會就此告別bs

舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

無夜本身多人買架咩
我以為百合game係小眾野黎,隻blue reflection伏到死

連衰兩隻
會唔會就此告別bs

舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

無夜本身多人買架咩
我以為百合game係小眾野黎,隻blue reflection伏到死

無夜第一集都唔多人買
印象中評價都唔高

我仲以為第一集好賣先出2

連衰兩隻
會唔會就此告別bs

舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

無夜本身多人買架咩

無夜第一集都唔多人買
印象中評價都唔高

VITA版伏到仆街
過到save

連衰兩隻
會唔會就此告別bs

舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

無夜本身多人買架咩

無夜第一集都唔多人買
印象中評價都唔高

VITA版伏到仆街

本身1集都唔算賣得好,出NS應該都係賣多一份得一份

舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

無夜本身多人買架咩

無夜第一集都唔多人買
印象中評價都唔高

VITA版伏到仆街

我仲諗住買黎玩下女
買咗op了
已經過得SAVE
但DL任應該要聽日先開放下載

舊派火紋fans未必受

未玩過火紋表示唔緊要

無夜本身多人買架咩

無夜第一集都唔多人買
印象中評價都唔高

VITA版伏到仆街

我仲諗住買黎玩下女

咁我都有買
已經炒緊 睇離都係正日/DL安定
諗住買ps4伊諾克續作是否玩命
過到save

HR8 9999999z
隻海賊王以前玩過ps3版
E家switch版有咩唔同?

利申 fans
過到save

HR8 9999999z

應該係MHX繼過黎
DL版幾多GB
DL版幾多GB

有冇數神可以計下內置32激裝唔裝得晒馬車イカ同芒亨
有冇數神可以計下內置32激裝唔裝得晒馬車イカ同芒亨

換SD卡得唔得?一張卡裝得兩三隻GAME
過到save

你依家先知咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞