[Switch/3DS討論]SonicMania|OnePiece|SnackWorld|MHXX|MarioRabbids|(55)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
splatoon唔太岩玩

等黎緊既mario+雷曼兔

星期六日有偷跑

UBI 出品,我唔敢跟太貼....

係咪話有中文版

邊度買一手game會平d

Nintendo 3DS Virtual Console
『ポケットモンスター 金・銀』

■於發佈當日便能馬上享受遊戲的樂趣!「預先下載」的介紹

對應Virtual Console『ポケットモンスター 金・銀』的Nintendo eShop「預先下載」將於2017年9月14日開始。
透過「預先下載」,只要在公開下載日期之前購買,便可預先下載軟體的大部分內容。

到了軟體的公開下載日,只需在連接到網路的狀態下開啟軟體,便能馬上開始遊玩。

玩家若想節省於公開下載日等候軟體下載的時間,可選擇使用「預先下載」,如此便能以最快的速度投入『ポケットモンスター 金・銀』的世界展開冒險。

點解呢個又唔叫「夢可寶」呢?
BTW~中文化後既名真係好「銀」眼..........

因為係日版

出中文可能真係有肥大
打開cod覺得splatoon 有d 悶
仲要想講switch 個語音真係白痴到冇朋友

悶都要走上黎同人分享

悶都要走上黎同人分享

上面有人講唔啱玩嘛,講開又講姐

悶都要走上黎同人分享

緊係要啦,唔通淨係睇住你哋成班任豚日日喺度打飛機咩

悶都要走上黎同人分享

Duo rank 同 Team rank 都幾好玩嫁
玩下 team formation, 又多個目標比自己砌下裝

悶都要走上黎同人分享

玩下 team formation, 又多個目標比自己砌下裝

打開battlefield覺得splatoon 有d 悶
https://www.youtube.com/watch?v=FUy9lrTS28c
Monster Hunter XX: Switch vs 3DS Graphics Comparison + Frame-Rate Test

悶都要走上黎同人分享

打開ps4覺得splatoon2好垃圾

Nintendo 3DS Virtual Console
『ポケットモンスター 金・銀』

■於發佈當日便能馬上享受遊戲的樂趣!「預先下載」的介紹

對應Virtual Console『ポケットモンスター 金・銀』的Nintendo eShop「預先下載」將於2017年9月14日開始。
透過「預先下載」,只要在公開下載日期之前購買,便可預先下載軟體的大部分內容。

到了軟體的公開下載日,只需在連接到網路的狀態下開啟軟體,便能馬上開始遊玩。

玩家若想節省於公開下載日等候軟體下載的時間,可選擇使用「預先下載」,如此便能以最快的速度投入『ポケットモンスター 金・銀』的世界展開冒險。

點解呢個又唔叫「夢可寶」呢?
BTW~中文化後既名真係好「銀」眼..........

因為係日版

出中文可能真係有肥大

https://drive.google.com/open?id=1uGm26QZRwijhqnDErp-o3xOrRYITpzIE8dWwUOvsslE

我自己買貼紙痴唔好

悶都要走上黎同人分享

打開forza覺得mariokart有d 悶

打開飛機覺得打機有啲悶

悶都要走上黎同人分享

打開forza覺得mariokart有d 悶

打開飛機覺得打機有啲悶

又唔好咁話人
知唔知splatoon2 出面賣緊幾錢
知唔知splatoon2 出面賣緊幾錢

我買360

Camcon expect mhxx同生化危機冷飯賣30-50萬
https://www.youtube.com/watch?v=FUy9lrTS28c
Monster Hunter XX: Switch vs 3DS Graphics Comparison + Frame-Rate Test

唔知係我期待高定係真係咁...我覺得WII 隻MH3 仲畫面仲好過switch 隻MHXX.......講緊大電視出....

唔知係我期待高定係真係咁...我覺得WII 隻MH3 仲畫面仲好過switch 隻MHXX.......講緊大電視出....

因為個模本身垃圾

Camcon expect mhxx同生化危機冷飯賣30-50萬

兩隻加埋就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞