[Switch/3DS討論]SonicMania|OnePiece|SnackWorld|MHXX|MarioRabbids|(55)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
https://www.konami.com/games/loveplus/every/
☆☆☆大☆脫☆任☆☆☆
Csl 終於連到wifi 好感動

我尋日諗住入splatoon買衫
用垃圾中移動都入到
不過冇試online battle
琴日入手switch , 想問下買64gb sd card 會唔會太多?
仲有 部switch 可唔可以當iPad 咁入電影咁睇戲?

佢得album 諗住買來係飛機到打機打到悶可以睇埋戲 唔想帶iPad

另外 我見yahoo 團購hdmi 輸出 有伏

用垃圾中移動都入到

我試到去lobby 未㩒入去玩
琴日入手switch , 想問下買64gb sd card 會唔會太多?

佢得album 諗住買來係飛機到打機打到悶可以睇埋戲 唔想帶iPad

佢可以點播片?

用垃圾中移動都入到

不嬲都連到
係對戰唔到姐

用垃圾中移動都入到

不嬲都連到
係對戰唔到姐

之前連wifi 都駁唔到

好似冇得播片

for switch
KT

for switch

又舊驚
真係好彩屌左DL版

for switch

又舊驚

真田丸同大蛇2OK既
真係好彩屌左DL版

好彩一早已留

for switch

又舊驚

真田丸同大蛇2OK既

有D想玩大蛇2
真係好彩屌左DL版

好彩一早已留

真係好彩屌左DL版

好彩一早已留

load 咗幾分鐘先 get 到你地講咩

for switch

又舊驚

真田丸同大蛇2OK既

有D想玩大蛇2

真田丸劇情真係神作

大蛇2 係咪好多年前xb360 出過果隻?
聖剣2重制
又冇你份呀
X源今日有咩搞作?

for switch

不了.....

for switch

想玩真田丸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞