[Switch/3DS討論]SonicMania|OnePiece|SnackWorld|MHXX|MarioRabbids|(55)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
過到save

你依家先知咩

蛇王成日係貼吧浦架
mhxx tv mode 有d lag 係咪正常?
有冇數神可以計下內置32激裝唔裝得晒馬車イカ同芒亨

換SD卡得唔得?一張卡裝得兩三隻GAME

唔想另外買sd卡

switch呢部垃圾lag好正常啊
有冇mhxx約戰區

其他game tv mode正常
有冇mhxx約戰區

出面有mhxx post
岩岩先買左部機
想問想打MH 連機係咪應該用jp ac 開始玩
頭先開左個hk 玩mario kart 中左伏冇online mode

疑似新封面

好似原本果個好睇啲

有demo未呀
其他版出哂demo啦

其他game tv mode正常

sp2 無問題, 我諗係咪因為一隻fps60 一隻30?
ゲームクリエイターの板垣伴信氏は、ヴァルハラゲームスタジオ代表取締役CTOを退任しました。退任理由は、一身上の都合によるものです。
爛面佬唔撈
發覺玩到部switch有小小彎左
如果拎去保養有冇得換?
如果拎去保養有冇得換?

當係曲面
如果拎去保養有冇得換?

換完玩耐一樣會微彎
DL版幾多GB

今晚屌左佢算
其實有冇可能直接出個pro dock 加強個hardware?

而家Macbook都有得玩外置displaycard
我覺得有得諗喎 type c個速度夠快 接外置displaycard應該ok
Switch而家係咪無得backup save/過save去第二部機?
Switch而家係咪無得backup save/過save去第二部機?

我覺得有得諗喎 type c個速度夠快 接外置displaycard應該ok

Type-C外置displaycard主要靠TB3
我唔覺得switch有TB3
雖然唔排除老任會有自家技術去整既...
其實有冇可能直接出個pro dock 加強個hardware?

而家Macbook都有得玩外置displaycard

又唔追post
如果拎去保養有冇得換?

換完玩耐一樣會微彎

彎左硬係覺得差小小咁
如果拎去保養有冇得換?

換完玩耐一樣會微彎

彎左硬係覺得差小小咁

試過就返唔到轉頭
https://www.youtube.com/watch?v=bnhovf_uBjI
Metroid: Samus Returns - Overview Trailer (Nintendo 3DS)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞