[Switch/3DS討論]SonicMania|OnePiece|SnackWorld|MHXX|MarioRabbids|(55)

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
你地部switch唔玩果陣會熄機定sleep mode

梗係sleep啦

其實點熄機 長㩒power button?
Wow. This demo limits you to only 15 battles.

And it's not per account, but per system, and you can't delete the save data to reset plays!!

Edit: if you delete the demo and redownload it the limit resets itself.
UBISOFT
打左一場,屌你好撚正

樓上最正果下唔影

到時可唔可以靚d

冇咩可能

仲衰過手提電話驚

用unreal4果d韓仔課金game仲靚過pokken

孖車都靚過佢,
呢個port無乜誠意
到時可唔可以靚d

冇咩可能

仲衰過手提電話驚

孖車都靚過佢,
呢個port無乜誠意

全部port都無誠意架啦
期待10月mario算

我等火紋無雙同女玩
3DS GAME下載版減價, 會唔會係出新手提機既預兆

冇咩可能

仲衰過手提電話驚

孖車都靚過佢,
呢個port無乜誠意

期待10月mario算

我等火紋無雙同女玩

無雙?不了

無計,女朋友孖車都玩得好廢,
唯有畀隻無雙佢玩下
好耐之前話出3D版大富翁而家無哂聲氣

仲衰過手提電話驚

孖車都靚過佢,
呢個port無乜誠意

期待10月mario算

我等火紋無雙同女玩

無雙?不了

唯有畀隻無雙佢玩下

心諗無雙點同女玩
玩返12switch算啦
我女朋友孖車都好撚廢 最後佢決定齋睇我打機算

孖車都靚過佢,
呢個port無乜誠意

期待10月mario算

我等火紋無雙同女玩

無雙?不了

唯有畀隻無雙佢玩下

心諗無雙點同女玩

鳩禁唔會唔識打呀
3DS GAME下載版減價, 會唔會係出新手提機既預兆

佢話pokemon rpg正傳出落switch,依家switch又算成功,應該冇下代手提機啦

佢出部機廢過switch又唔會有人買
勁過switch又要解決成本電量一大堆問題

廢就俾人屌又出電子垃圾
勁就俾人屌呃玩家買switch

我覺得唔會有新一代手提機住
除非出得勁過switch 如果唔係銷量一定差過switch好多
出得勁過switch又倒自己米 又俾人感覺放棄switch

期待10月mario算

我等火紋無雙同女玩

無雙?不了

唯有畀隻無雙佢玩下

心諗無雙點同女玩

鳩禁唔會唔識打呀

玩半關就唔玩落去

重點係個遊戲風格同玩法
有幾多女仔會玩呢啲game先得架

我等火紋無雙同女玩

無雙?不了

唯有畀隻無雙佢玩下

心諗無雙點同女玩

鳩禁唔會唔識打呀

玩半關就唔玩落去

重點係個遊戲風格同玩法

咁我女朋友係少數對呢啲有興趣嘅

無雙?不了

唯有畀隻無雙佢玩下

心諗無雙點同女玩

鳩禁唔會唔識打呀

玩半關就唔玩落去

重點係個遊戲風格同玩法

咁我女朋友係少數對呢啲有興趣嘅

留名等睇買返黎最後都係得自己玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞