香港本地Hip Hop Rapper討論區(3)

813 回覆
13 Like 6 Dislike
Novel fergus 胭脂扣好掂
慢你少少
fergus 真係痴撚線 點解可以D詞寫到咁靚
Fergus 都開專場了
可惜撞咗喺隔離睇宇多田光

依然每日等緊YOUNGQUEENZ 開專場
呢首好得意
https://youtu.be/u5eS7ZohjcQ
ILLI Project_S1_EP5 - LILMAST - Ten Toes Down Freestyle
https://www.youtube.com/watch?v=u_17oH7arW0
揭不開的底牌 · TIAB · Lewsz
睇黎係

哪有魚脫得開水

但點都好,咁撚高質既作品,靚詞,一定撐。

口講用作品說話既睇下fergus 先啦
一首歌有YQ又有NewJeans
美中不足係太短
如果長啲簡直完美
人地咪用左作品(廣告)說話
估唔到會搵何圖拍
唔知會唔會同埋 行動派 feat
有冇人去m4
去緊
係佢地drill差定我唔識聽
M4呢次專場好似唔係好多人睇咁
你去咗?原先仲話攪2 day
點呀,氣氛好唔好?
我見啲飛賣得咁貴都冇乜意欲去睇,而家啲飛賣得越嚟越貴

我琴晚去咗睇場metal gig都要三舊幾水,不過氣氛好好都值嘅
場地係正嘅 食住煙飲酒露天睇show係另一種vibe
真係似party feel
同埋都幾多人隊草
嗰個場我都去睇過一次show,黃昏個景係幾好feel
尋日我有去到 成場其實幾好vibe
係除左天氣真係有d 熱 同埋酒要排好耐 飲左3杯就無排到
成場都幾大陣植物味 幾有vibe

petpetshawn 點都係最有型 另外光頭中間有段唔記得歌詞freestyle都好正
guest黎講yack就肯定無得輸 大家期待既thats my city 同埋長命斜果d都有齊 特別兩個小highlight係 真之光頭shing好似行走CD咁 NKidd就好有氣氛 開場嘉賓黎講比足哂誠意
光頭shing 好嘢嚟
有無人想要m4個煙袋 送個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞