香港本地Hip Hop Rapper討論區(3)

813 回覆
13 Like 6 Dislike
唔會既
荒華絕代有冇多d討論啊?
Threads好似幾多人講martian.b開圈
果日前排果d 全部都係tiab d妹豬 鬼識同你玩咩但算係嘗試下都幾好
其實一直都想問 唔係band先mosh嫁咩
Ricola利口樂 - 自己嘢remix
https://youtu.be/GlJTsTttBeQ
估都無人識 介紹下
成日見到都唔敢出去
其實近年都好多rap show玩mosh digi ghetto yq noly 不過我覺得mosh唔mosh到 真係你自己既功力
係囉 我係見wildstyle 好鍾意
我純覺得果日mvp係BMW
唱年輕係咪罪 除衫
真心痴線 我係仔都覺得癲
整場show 觀感: 前場mvp我比9rap少數唔掛電 同埋多玩boombap 有快有慢 唔算真係好出名但夠壓場 有驚喜 中間就必須係realistic BMW一呼一吸 dragc 女人真係好撚煩 直接邪教現場 其實special guest 一起頭都幾炸 係之後係咁玩水 同埋係咁trap有d聽感疲勞 去到後期可能真係企太耐 加上yack 太多新歌 m4無主將底下 去到後面反而真係唔太頂得住
有時場show太長都唔係咁好 無論觀眾定等出場個班去到最尾都攰

張合力一開口都有驚嘉
前半場黎講 張合力算係幾有亮點

但我都想睇
BMW 想與你做愛
Anna hisbbuR - I can't be you (Dvk remix)
https://youtu.be/dk8fY5k8dXw?si=KhkpE5lprp7fr3Y7
JB做Special Guest慘被撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞