mox bank 討論區 (17)

817 回覆
8 Like 41 Dislike
做左1月份個5%活期 係咪再無機會做其他活期推廣?
無 等完左先得
我都係 mmpower收左皮之日常開支主要碌mox張卡 碌左幾個月開返比我 唔知關唔關事
完左有都唔錯 佢連埋1.5%+1.5%活期應該都算現時最好rate
申請加credit限額又加 但即時借果版一申請就show sorry無法處理唔比我申請 cs只係識話無收到申請同要審批 係咪收皮可以del ac
我個情況係 我本身有9萬credit 張卡從來無用過 申請即時借submit就變sorry 之後試下加大個credit 佢就加到14萬 但都仲係sorry唔比我撳 即係以後都撳唔到?
加額同即時借無直接關係
Approve你加額唔代表approve你借盡
即時借唔批同你借幾多分幾多期還 人工 行業 信賃記錄有關
但佢又話收唔到我申請 批都未批就block左我?
因為系統已經直接REJECT左你
ok咁個ac都廢左del得
無問題
隨時close
Mox冇留客offer
ZA收左皮 虛銀暫時佢最高
唔計富邦既話
家下好活期真係買少見少
我諗諗下 我比Mox cut嗰陣 應該係因為響hsbc做咗分期儲印仔活動搞到TU先比佢cut
mox pay bill 連AE卡都找到卡數, 唔收手續費同息(準時還下期mox credit)

有無伏?
唔係收皮! 係要做任務就有4.4活期 同mox差唔多玩法
其實ZA既任務係真係要落手做同要真消
係我角度黎講冇得好似以前咁白錶加息券已經收左一半皮
Mox d任務係撳幾個制就完
咁樣已經差好遠
唔知mox 燒錢燒到幾時
好怕佢1.5 + 1.5 活期收皮😞
3%邊係燒
出面好多銀行都做緊3以上
岩岩先開始玩MOX,想問係可以係MOX CREDIT度拎錢出黎食息?無手續費?上限係自己信用額?
上限係每人每個月唔同
自己去轉數頁睇當月限額
過額會有收費
美債都5厘,ib活期都4.8厘,佢日日賺緊錢,叫做無其他銀行咁大咬姐
請問取消左個戶口一年以上,重新申請仲有冇個迎新優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞