mox bank 討論區 (17)

817 回覆
8 Like 41 Dislike
低能
而家果個3萬既功能係咁樣架咩?
講緊每月碌3萬去冚上月既3萬呀
你第一日入嚟呀?
老馮每個月借畀你?
屌你老母

On9 mox bank,無錢就唔好學人做銀行,屌你老母戇鳩鳩,用開你啲功能就收撚埋,我屌你老母,又話下個月返嚟再check,屌你老母,同得閒飲茶有咩分別,我屌你老母MOX
一路都講緊佢身為一間銀行
但政策成日變
今個月俾 下個月又唔俾
好易令人失預算
用credit 轉帳完3萬,
係唔會知道究幾時要還先至大件事
分分鐘佢下星期收返隨時要你還都仲得

如果一早講明究竟幾時要還都冇咁嬲

不過你唔好交嘈啦
我已明你意思
總之mox就係啱果個啦
On9 mox bank,無錢就唔好學人做銀行,屌你老母戇鳩鳩,用開你啲功能就收撚埋,我屌你老母,又話下個月返嚟再check,屌你老母,同得閒飲茶有咩分別,我屌你老母MOX
你老母老奉比人屌

巴打,同意你。

想問轉數要收手續費,係指
- 平時戶口轉數快轉出轉入 同繳交其他費用 都要收?

搵唔到出處, thxx
呢一刻唔洗,可能下一刻要。

呢間垃圾bank快啲執柒左佢算
佢地有啲人無咗30000credit轉數免費cashflow
轉數快不嬲唔洗錢
Thx, 嚇死以為Mox搞依part
有咩唔敢?mox仲勁過政府,話轉就轉
agree, very very rubbish

好好笑 好多大種乞衣冇得玩free cash flow就鬧銀行
想問轉數要收手續費,係指
- 平時戶口轉數快轉出轉入 同繳交其他費用 都要收?

搵唔到出處, thxx
呢一刻唔洗,可能下一刻要。

呢間垃圾bank快啲執柒左佢算
agree, very very rubbish

On9 屎屎!,無錢就唔好學人借銀行,屌你老母戇鳩鳩,借錢比你都仲要牙痛咁款,我屌你老母,轉頭又話下個月冇錢還,屌你老母,同得閒飲茶有咩分別,我屌你老母屎屎!
屌你老母
屌你老母
屌你老母
就係因為每月太多人問
所以依家佢用特選黎包裝呢3萬
三十萬就話未必有小小難道,三萬 Cash Flow 都無既人究竟有幾低賤
初時我都誤會咗以為講轉數快
三萬都驚嘅話,其實自己先係最需要反醒
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞