mox bank 討論區 (17)

802 回覆
8 Like 40 Dislike
我講緊銀行政策問題,你就講3萬還唔起既個人問題
真係雞同鴨講
我只係講緊果三萬免手續費mox credit轉數額,本身果三萬已經係卡數嚟
咁又點?你想表達啲咩?戇鳩仔?

On9 mox bank,無錢就唔好學人做銀行,屌你老母戇鳩鳩,用開你啲功能就收撚埋,我屌你老母,又話下個月返嚟再check,屌你老母,同得閒飲茶有咩分別,我屌你老母MOX
On9 mox bank,無錢就唔好學人做銀行,屌你老母戇鳩鳩,用開你啲功能就收撚埋,我屌你老母,又話下個月返嚟再check,屌你老母,同得閒飲茶有咩分別,我屌你老母MOX
喱到勁撚多mox打手
戇鳩,咩撚蘇東paul,屌你老母收嗲
本身都唔想覆你,不過你條on9仔咁上心,係咪講中左你三萬蚊都無呀?
屌你老母呢個世界得mox一間銀行可以用?係咪無錢去渣打開個戶口玩六萬SC pay?我唔撚幫mox架,不過更加想屌柒下你呢D不自量力嘅廢物姐
oh~玩完
I'm much richer than you thought, on9
睇得出
關你撚事戇鳩
想問3萬係係唔係1號會renew?
岩岩想轉發現quota 0左.係唔係就係比佢取消左
即刻轉走戶口d錢
開返credit功能但係無左嗰30000免費quota
等下個月先再開app
Lm
“及須為首20,000客戶在推廣期內累積交易金額至少達港幣10,000元方可獲得現金獎賞”
姐係做完都唔知有無錢收
買2萬5賣2萬5就搞掂?係咪咁既意思?
得頭2萬人有。到時佢話爆qouta 就無
如果佢register 就一定有會好好多
Fb睇到kol話突然有番3萬蚊玩
登入睇下真係有番
不過呢間野咁飄忽,唔玩啦
真係同佢講bye bye算
做銀行做到咁 係到奉勸大家唔好見開番就用
一陣又收網俾佢玩死
除非你本身多流動現金
唔係既一路疊上去佢一收網你就仆街
Tu仲未up上TU
平時睇個呈報日期都係月頭
會唔會up左銀行Tu未update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞