黃師傅再反擊

376 回覆
13 Like 236 Dislike
係有道理依家就講唔好日後有論斷,乜嘢人先會不斷強調自己有良心,不斷幫緊人,我諗正常人都會識分。做得衰就係個客意見,做得好就自己設計,邊夠你講。只見到佢不斷話其他師傅唔得,自己比人話就起晒鋼。最後,唔好成日單打人做錯,佢之前啲片又拆牆,明火又冇防火門,係咪又諗住話係客人自己意見推卸責任就算?
個客俾佢攞間屋嚟拍片,仲要串柒柒話個客唔識嘢,真係痴𠹌線
又有新片

https://www.youtube.com/watch?v=Ut0b348WdVs

咁你解釋左30萬個單位未?直接解釋啦,你解得通旣我地咪無疑問囉。
多人話你都可以解釋,點解一多人就唔解釋。

最好旣辦法咪逐點清清楚楚咁回應,依家你唔講清楚,好難怪我地唔明喎

仲有咩係維他奶道理?我等左好耐想學野
個客俾佢攞間屋嚟拍片,仲要串柒柒話個客唔識嘢,真係痴𠹌線

wong cfu : 我裝修呢間屋個業主就好撚笨柒嘅
有冇之前back up片?
門口個櫃下面個空位用黎做乜
擺鞋?
依家係興咁做,我覺得on9,攞黎積塵咩
理念係好,好似常著拖鞋之類
或好似新年人地黎屋企
鞋可以塞入去,唔駛阻住
不過清潔就 .....
我自己唔會咁整
一物治一物

公屋偷呃拐騙社會資源,再俾公屋裝修公司呃。

我諗唔到點解要幫
關閉咗留言功能, 肉酸到
佢竟然話30萬一人單位唔係佢地做
人無恥就無敵 - 黃師傅係勁既
應該Y型兩房 43x呎
睇佢剩係間1房
好闊落架啦
唔係你做但係你個女做嘛!

我想係youtube留言唔知得唔得呢
留言全部close晒
人地搵佢主要因為信佢把口
如果有留言睇,相信半年都開唔到一張單
唔係咁都未轉公司名呀
黃師傅七十歲黎講身手真係好撚敏捷
人無恥便無敵
同集團公司但就強調唔係皇冠做,不如講香港唔係中國一部分啦仲有公信力
其實個女唔係佢既種,所以唔關事
一浸大陸味出晒黎

大陸就係乜都得大框無detail

佢d野就係咁炒鳩大約咁上下設計

然後全面細節好核突

燈光佔個設計有70%重要

用埋d 垃圾白燈散光完全係公屋獨有

仲好講話比美設計師
其他youtuber師傅做離子灰有無10年?佢搞到好似得佢知果下好野
https://www.youtube.com/watch?v=2lguiznIs0M
https://www.youtube.com/watch?v=42MwQdRq9Ms

老屎忽入左批平貨, 聽講今次批粉好靚
佢竟然話30萬一人單位唔係佢地做

咁仲反唔反駁

最新條片又無左,今次大師傅又衰乜呀
方便擺常著既鞋,不過on9,一定積晒塵勁污糟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞