黃師傅再反擊

376 回覆
13 Like 236 Dislike
無興趣睇,反擊完未
DLLM, 條老野係咁屌個客唔肯做櫃(6:45)
佢應該手上單位已經唔多
搞到連唔滿意單位都照拍片
佢個格真係好撚差, 一唔滿意係露撚晒底
咁撚唔滿意就唔好出片啦
正一撚樣, 係咁公開批評個客

睇睇下, 又多一樣好笑野
佢話現在開始用批牆灰, 搵多D新材料
竟然比佢起23/24年發現左批牆灰依樣新產品
所有唔好既地方都係顧客要求
唔係標準做法
黃師傅係西,但呢個客都on99,廁所唔整假天花
假天花有得唔整, 我都唔會整
主要用途係遮羞
不過依間屋無裝浴室寶無氣喉, 又唔覺有上層喉
其實好多屋樓底唔高
加埋假天花就變得有壓迫感
諗諗下。。。會唔會係呀爸要求個女間房要用玻璃門
唔想睇條垃圾 條片講咗乜 有冇懶人包
我都唔整,有事睇得到仲好,假天花遮左d石屎剝落同喉生鏽漏水,無遮到就見有事即搞。
冤個客唔做假天花
佢覺得唔好既野都係客人要求
話自己唔犯法
個女房門中間係玻璃睇得透個女換衫
個仔張床大大條樑
圓角無罪
最耐用就係佢面皮
會唔會又帶動潮流?

小朋友書枱靠住衣櫃又係唔知點解做圓角, 然後書枱擋住衣櫃最入果格係用唔到

咁鬼肉酸比我就實整
假天花有乜好?
輕則漏水跌石屎唔會知
重則養昆蟲
連登仔真係唔識?廁所沖涼房濕氣咁重,唔整假天花,天花石矢你住多幾年就知味道

雖然佢唔回應30萬單野係好有問題,但佢講廁所要整假天花防濕氣其實係啱旣
我屋企對海,住左差唔多20年都無事
重點係有無長時間保持乾爽,原則通風係點,有無良好抽氣,人多人少都有影響。

唔知點解我屋企個廁所地下d水係好快乾,又少人住,所以無咩事。

如果屋企係黑廁相信會易出事好多。
認同,黑廁係另一件事
有冇沖完涼後開抽氣扇令廁所真正乾爽分別好大
我住依邊,潮濕天氣連牆磚都有小水點
但住咁耐都未個廁所天花有乜問題
廁所冇燈仲話業主要求,唔專業唔提醒佢。
皇恩浩蕩送俾業主,多謝晒。
廁所冇燈仲話業主要求,唔專業唔提醒佢。
皇恩浩蕩送俾業主,多謝晒。

條傻尻好興話 xxx 送比業主
唔好一味講假天花既好處啦,到你老左你就知咩事

後生個陣,都仲可以定期開一開假天花check spalling
到老左,仲點開黎check
有朋友做醫生,有d case 係個老人家睇唔到假天花上面d 情況,俾d 石屎揼中膊頭/個頭整親

裝修佬梗話d假天花有幾好啦,因為有錢賺
但永遠唔講裝完之後有乜壞處/有乜要注意
我都好憎假天花
有甲由都唔知點算
等佢真係濕到爛左先再揾人搞好過
無假天花, 容易見到石矢漲/爆
就算唔整, 都可以自己將鬆既扑爆佢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞