黃師傅再反擊

376 回覆
13 Like 236 Dislike
淨係敢單單打打
冇膽正面回應
好撚小氣小人行為
真係薑越老越辣,搞到咁大壇,仲可以若無其事,出嚟自圓其說、面皮厚過避彈衣,勁!
黃cfu似串鳩潘cfu姐
串佢條條片話係虛擬拍攝
陳師傅咁醒又做得好都好難有把抦比人話
厚過四寸頂楣
都幾慘
咁大間房放張正常嘅椅子都放唔落, 整到成地地台頂手頂腳
建議佢如果唔係走返去嗰間百幾尺公屋
拍片回應就唔好再提件事喇
唔係蘋果對返蘋果講嚟盞自挖瘡疤比人食花生笑
唔做櫃點收你錢
對眼腫到外星人咁

張枱最近床嗰少少位完全為做而做
直接平cut左佢咪算,專登加凸圓角同凹圓角去收錢
佢做乜L, 烚熟狗頭
好撚慘 自己友都要屈鳩佢買自己部大陸油煙機
北上食野食得多
其實直接回應30萬單野未...我等左好耐都等唔到答案

次次都下回分解,但已經下回左好多次

我知你依家條片呢間屋個廁所好夠位,咁點解30萬個間做唔到,但人地其他師傅又做到?

最新條片響廁所做返同一個pose又點,都係解釋唔到件事,對件事無幫助

上一條片無啦啦又話咩金銀珠寶係錯,個條叫頂眉。ok, fine!但其他師傅話燈位可以改,可以唔撞燈。跟住佢就話「師傅教落」
唔撞燈-->師傅教落?我睇唔到個logic

人地話下圓角令到個櫃容量細左,咁呢個的確係圓角旣壞處。一件事唔可以有好有壞咩?同埋其他人話佢個point根本就係圓角唔係佢帶起,因為以前本身有。如果呢樣柒左,咪唔好再提囉,徧徧又要響條片提返起「圓角大師」

正正常常話考慮過好處同壞處,都係用圓角好,咪ok囉

話人地屈你旣,直接拍返條片逐點誠實咁解釋應該會好好多。。。。解釋清楚曬成件事來籠去脈,無必要單單打打,對件事無好處又顯得自己小氣

最後,拍條片問自己伙記響公司有無俾自己刻薄。。。正常人唔通答有?就算有打死都話無啦
巴打你咁有心去屌
值得比個好評
巴打仲有力氣逐個point屌黃狗,好勁
我睇完新片都想屌
比咁錢裝修 都唔捨得買幾部分體式
成個廳 靠個部窗口機夠唔夠凍
咁一般香港人 家庭真係好多立雜野要收埋既
多櫃都無可厚非
當住鏡頭問個伙計公司有冇刻薄佢
個樣尷尬到
佢完全痴撚左線

係到扮返陳師傅坐係到,完全唔覺自己搞到咁有問題自曝其短
腦細話公司贊助員工裝修㗎
裝分體要留牆位,幅牆就裝唔到櫃。
你睇返啱啱上集Hoy TV嗰個香港空間改造王,就係全屋分體轉返晒變頻窗口機,然後幾乎所有牆都有吊櫃
https://youtu.be/85OgxIh8ims?si=FIiCMhcAOR4D5pNF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞