黃師傅再反擊

376 回覆
13 Like 236 Dislike
成日sell 立邦離子灰,真係咁好?
佢最近幫襯大陸立邦入咗批貨 咪大sell囉
https://www.youtube.com/watch?v=AfyN8l873oM
笑到碌地, 學師仔未學滿師亂講野教壞人

點解話條子板係新野?
2002年嚦古嚦古新年財已經用緊喇喎
因為佢停留咗係2001年
黃師傅講咗唔係水貨!!!
唔知吖 我見到殘體字包裝
https://youtu.be/hT3u70wobR4?si=wtG6E169arxFh8mY

個廳係好舒服
不過房門望落都係有d壓迫
同好心想慳錢就唔好裝浴屏,個爐要檢查就煩
呢排係咁睇room tour,係得呢條骨骨子子講嘅廢話最多,仲要句句有骨
成日話有人搞佢 又唔敢反駁
間房本身唔細
但永遠睇落都咁逼
間屋本身幾多大?成條片0.5x 影咁
咪玩喇,佢打橫裝呢d板,仲要咁高,積塵好難掃
呢間算係咁喇,雖然唔係好明點解屋主會玩乾廚房+開廚

條廢老話整板係防污糟就知佢唔識牆會污糟木唔會污糟架咩?床頭板高過床邊同床尾咁多又係唔知為咩
舊式十字形居屋 似650 呎三房/ 554 呎三房
我都覺得啲床板好奇怪
死鬼老豆教落,床頭板係保暖用,無床頭板隔一隔直接頭對牆身會凍親個頭,第2日起身易頭痛。

所以你見外國d床點都有床頭板。但佢用膠面板就無木面板咁暖。諗住要乾淨但用白色又更顯污糟。
煤氣cfu見到掉頭走
啲老師傅係咁
又唔聽人講 又認屎認屁
但成日又做錯晒
以前同我裝修個個都係話要做多兩個櫃架
我堅決反對先冇事ja
仲俾人話我做乜發脾氣
比起黃see through,更唔喜歡依個槍絲,單單打打成日淨識抽水
我都係,睇過佢幾條片後就唔鐘意佢依種抽水手法,無再睇落去。

黃師傅唔係好好,但我當參觀示範單位。
wrong see through講野個tone真誠同過癮D,鎗絲個tone真心幾黑人憎
2個做出黎d野都有on9位架喇,咪當睇下有咩陷阱,等自己裝修時唔好犯錯囉
黃師傅d單位都當示範單位? 祝你好運
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞