[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (90)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
拿我再退一萬步講我明你條女俾人攻擊雙非啖氣啃唔落所以要將攻擊重心擺落陳蕾度
但唔該你唔好講到自己有良知道德所以睇唔過眼得唔得好嘔心

柳俊江721你都攞嚟抽水唔好講良知人性啦

嗰度下邊我講明 佢都冇咩代表作
要播片嘅唔通要播721咩
都有好多藝人未去到害死人但係都比人屌到冇得做幕前
咁多Nathan同佢女朋友嘅對話爆出嚟你都扮睇唔到咁我都無話可說
算啦 還咗張飛先再講嘢啦
我都唔明係發生咩事
之前真心都冇乜見過有人話佢唱得差冇實力之類(除咗嗰個乜9難聽歌手俱樂部
又唔見有好多haters
都算係公認嘅實力派啩
宜家突然成堆人話佢唱得差冇實力
又話佢係因為反tvb而紅嘅垃圾支那婆
仲要咁多正皮
真係好撚癲
同YC當年因為政見屌單春冇料一樣
大家都一擔擔
冇話撐nathan 但撐nathan嘅人都要屌?
黃妍作為sony music旗下歌手,幾時上到The first take?
一年一個咁計應該下年
網絡係咁
有人起咗個火頭
就會額外吸引咗一班想發洩嘅人嚟起哄
當中有啲人隨時唔識邊個係nathan
甚至都冇乜聽而家啲廣東歌

尤其陳蕾呢啲somehow叫做賣real賣正能量
本身啲性格陰暗嘅人就好憎,會覺得好嘔心
佢上我驚俾人反
mischa Alan
放心,上完都係冇人識
不嬲都俾人反開驚閪咩
佢淨係肯俾我反
呢個就睇人啦 有人接受到我都唔可以道德潔癖咁屌晒
我就接受唔到佢請nathan
更加接受唔到佢比人鬧到傻仲可以扮冇事發生過咁宣傳佢個正能量分享會
喺香港情感糾紛對星途嘅影響係大鑊啲
咁唔會唔知nathan個輿論係咩情況,依家咁都預咗㗎
『蕾老師比你想像中強大。』
睇嚟欣宜出返歌就瞓喺度拎返最女
https://youtu.be/UZQ3LDPmbfQ?si=DsPnaorETKo_bbwp
曲:Chiutung 釗彤
詞:Chiutung 釗彤
編:SeaTravel、陳考威、黃兆銘
監:陳考威
未必
出返嚟都沉咗㗎啦
但我依家答唔到你邊個有機會攞
鐵票夠多嘅邊個贏都有可能
公道講上年欣宜唔係潛撚咗我唔覺得蕾贏到
而家仲要自爆
真係好可惜原本個演唱會係好高質素值得更多人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞