交友App現況愚見

299 回覆
1061 Like 56 Dislike
咁你到底係想識女定食女?
你咁極端架咩
中下就叫坦克
咁唔怪得揾唔到女
岩 APP係遊樂場 唔係決定你終身既地方
地雷多的是 你都不能排除真實識既 其實之前都係APP俾人玩過哂 心灰意冷咁出番黎 個人建議有能力真係要去遊樂場玩下 到時人有玩你無玩 錯失最青春最應該玩既時間 你既心理陰影就係一世
東南亞買老婆
lm

不過好似poker咁, 要明白係呢個地方, 你一係要有料 (錢/樣/身材), 一係你就要識得點bluff, 唔好咁天真下下講真話, 要記得女人係上面3樣野面前, 只要其中一樣夠多, 就算佢話佢幾鐘意佢依家果個都好, 最終都會跪低含撚, 呢個世代就係咁玩
有冇諗過你咁樣衰同你扑野同去屎坑食飯一樣咁嘔心?
我諗就算不受歡迎男都好 兜兜轉轉點都食到件掛 唔求多 一件都夠啦
其實個app都有正常女
但比例少
其實每日都有新玩apps 嘅女, 咩年紀都有
你玩得夠耐, 大部份已玩爛嘅女都match 過
咁你就會match 到多d 新女
遇到夾嘅新女好好珍惜, 咁就可以修成正果
真 正常溝通又要嫌人悶唔flirt唔識搵話題唔識傾
之後比當雞咁屌 抵撚死啦
一開波問d女玩左幾耐app仲好 玩得耐既女一係冇心出pool 一係極高要求想搵白馬王子 基本上呢d女自動skip得
如果係不受歡迎男黎講, 能力範圍內刷下身材, 衣著果d, 當然最有有錢就去整整佢更好啦, 膠唔膠一件事, 唔會差得過本身個樣
一係就刷下社會地位, 扮下上流/kol/二世祖, 呃下d未見過世面既臭雞玩一兩獲之後消失都ok既
如果牽涉到所有一次性既消費項目 (食咩L野米芝連5粒膠餐廳之類), 如果你本身唔係特別有錢, 一律建議正正經經叫隻ptgf好過, 分分鐘仲平, 又慳時間
如果咩都唔做, 我驚比你只係食到坦克車, 食完佢應該要比番錢你果隻
其實就價間間公司都淨係請有經驗既人,係咁出高價搶本身有經驗果少少員工
無經驗果班就一直無經驗失業
學識接受現實仲好啦
作為不受歡迎男
你要付出比一般人多嘅時間同錢先attract到普通女仔
噉不如對自己好啲算
就算真係俾你花光一切搵到
都未必會搵到兩情相悅
又會喺不久將來出現互不忍讓嘅情況
不輸時間長短 始終都會成為輸家
算啦 作為單身毒撚 真係唔好搞咁嘢

利申:就嚟轉職魔法師
還掂中等或以下嘅都可以疊埋心水識唔到女,

咁我覺得高質player食得多女係佢地能力,
支持食多啲
其實唔知算on9定算係人選擇
好似去牛郎店都要洗大錢
佢就係有普通人做唔到既口才同情趣

而且愈玩得多就愈覺得普通人悶
我覺得有車好過樓
你話有樓 又未必帶到佢上樓 有車都易啲啦
所以樓主下定決心要肛撚哂d mk 佢?
Exactly
D 女可以低質到講
車大過樓

香港交配apps 堆女發生咩事
傾一兩日可以問吓玩咗幾耐
當然佢都未必認真答

玩得耐嗰d 多數約炮或者心頭高
係架 都唔知咩心態 經歷過失敗 應該調整自己適唔適合玩 唔係真係好置頂個句咁 好核突架啦成件事
呢下先最死 好人無好報架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞