交友App現況愚見

299 回覆
1061 Like 56 Dislike
都幾中
咁我都明佢有感而發個位喺邊 我自己都算係普遍定義上既毒撚
除左拍拖基本上都唔會出街
中小學都係男校由細到大都無女仔fd
入U就撞正疫情zoom左兩年幾 我應該都可以話我都無咩機會識女
但我初戀就係交友app識的(雖然好shit)
所以d嘢唔係無可能
我身邊唔少普遍定義下樣衰既fd都有女
練好d談吐 認真打扮下其實好多人都做到

同埋我個人覺得啦
拍拖黎講更加唔應該咁care人地既歷史
(除非真係好大件事)
咁樣大家先行得耐
中重點 其實大家有過去 呢個先至叫做夾到
無分對錯 但一方唔平衡 就會...
但A0男佢自己都係唔甘心 覺得自己命不該絕都會玩交友App 因為佢地真係識唔到
真係好嬲 香港社會就係成日比較比較 愈來愈比下去
只可以講巴打你好好彩好人有好報
不過純粹都係咁講 我唔排除好似返工巴打咁真係有真愛出現 可能我質素唔高 遇到既都係咁樣
樓主加油玩交友app的確係一個漫長而痛苦既過程
都係建議現實識人多過交友app識
或者又咁講 心態正確就會遇到心態正確 一齊邁進既人
純粹現實情況 係真係好多破壞規矩既人
我屌
明啊 所以如果遇到一個值得對佢好既女仔就好好珍惜!共勉之
2024仲講報應
太天真
Ching玩開dcard 第一日過黎連登?
惡人當道
透過嘲笑別人相信報應,去嘲笑別人天真,從而令自己感到自己唔係天真,係已經識呢個世界點玩,並因而沾沾自喜同埋輕佻並唔係面對呢個問題最好既方式。你敢肯定真係無?
同埋性病呢? 點解唔講有性病係天真?
Don't hate the player hate the game
其實我諗有一半以上既女現實都係望都唔會望一眼
一係app即刻當正自己女皇
匿名既heymandi情況更嚴重
d咩結左婚 離左婚 自稱高質
自己條件差又要人地有身型有車
全部都係痴撚線
大家又唔洗嘈交既 我覺得性病唔係一種報應 而係風險 係要提防 其實我既原意都只係唔想港男地位愈來愈低 唔好知道人地玩爛左都死心塌地對佢好 一來佢未必珍惜 二來佢既無知俾人呃你亦無必要為佢負責任 除非你真係中意佢中意到痴左啦
因為永遠有選擇既係佢地

佢地寧願痴埋去渣男 都唔會想要正常男
你一齊嗰時a0毒撚有咩歷史
改變完啦
哂氣啦
係咪個世界都係咁污煙漳氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞