交友App現況愚見

299 回覆
1061 Like 56 Dislike
咁條女咁蠢
唔要都罷就
其實如果條女條件好
點解配唔上個條仔
定要搵返個樣衰公屋仔先會唔比人呃
係 還店你情我願 又唔使負責任 有優勢點解唔善用自己優勢 還店到時候你收心養性既時候 不論網絡同現實 啲女都係身經百戰架啦 有優勢而唔用係極之on9
不受歡迎男就fuck boy就做唔到啦
咁五官無缺陷 其實係咪已經唔係普男
因為條仔有疑點
條仔識玩啊
話自己買左樓 無咩錢

平時條女成日請佢食飯
條女重呻: 無計啦 沉左ma 咪請條仔食飯

有個超級red line 係條仔想條女幫手供樓
我心諗 月入五萬都要條女幫手供
唔係騙子係乜尻
不過有部分女人就係咁蠢

交配apps 成日聽呢d

有車有樓 事業有成 成日話忙
每日覆得兩次message 重要勁夜
一係12 點覆 一係朝早
六日唔見人
重唔係有老婆
但d 女重係沉呢d 人

聽得多都知點玩個game
咁可以普通男溝普通女 但都係注定做兵
依家愛滋都有得醫到99%好番
報應
咁又真係條女蠢
女人提呢咁就覺得佢好可憐要保護佢?
其實任何人都唔應該隨便向唔熟既人講自己既感情史
會咁做既人一係真係當條友樹窿無諗過要真係識佢
一係就係真on9
係交配Apps出pool極危險
你諗下係一個秒秒鐘有幾廿個人問你扑唔扑野既地方, 你諗下咩人先會仲留戀係d咁既地方度識人
都唔講佢個底可以有幾花, 但係可以係你面前扮到純情小兔兔咁, 純粹因為你係個好好既埋單對象
真 女仔基本上大把方法識到男仔 係都要用app個d都知咩料
我知交友apps 好多女 有上連登有睇post

真心勸句:
唔好成日以為自己好醒好聰明
吊高來賣
睇男人先睇條件

男人的條件可以係假
表面有車的可以租車
有樓的可以租

有車有樓的可以係有老婆

男人仆街起上來 你地真係諗唔到
我聽太多
下下自己配得上 白馬王子
點知就 係假的
又失左身又比人又食又拎

有時有d 男仔正正經經 普普通通
講野唔浮誇 用心同你地相處先係好野啊

下下要最top
你都唔知對方係騙子 定係純粹想玩
不過算啦

勸完都覺自己on9
道理女人都明
Player表示
大家都係好兄弟, 不用分那麼細啦
咁又係 就算係仔 想認真又有幾多個
我圈子好細 已經走投無路
咩都想試一試
因為就算知都會仆埋去 博六合彩咁博 輸左就同下一手講經驗黎既 又有貞節牌坊
可以試 但要有強大心臟
唔關你係咪埋單男既事
真係咁唔想埋單
只要你試得夠多 就總有一個係佢地比player玩之前識到
你自己試幾個就覺得搵到真愛我就冇意見啦
d女成日講d player點玩自己
但佢地嫌普通男仔悶
根本佢地d 理想性格就係想要player
求仁得仁姐
不受歡迎男嘛 一個月一個MATCH都無
真係搞唔掂,就HMD la
不過真係差得咁緊要??
其實咪同啲毒撚話比女當兵一樣咋嗎
又要貪人靚女大波
根本男女唔認清自己然係盲目追求唔係自己層次既野就係會比人玩到損手爛腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞