交友App現況愚見

299 回覆
1061 Like 56 Dislike
蜜蜂App
咁正啊
係 呢個先係現狀 仲要要求高高咁
所以我都係警世姐 都係個句 港男(普男/不受歡迎男)已經夠低賤 唔好俾佢地攞盡所有著數 保護自己
普男 不受歡迎男根本一開頭就唔好玩app
玩完發覺無肉食就係到怨天怨地
你可以fps check下就知
有車就比你上啲女唔會高質
你肯定無玩過
勁多都高質 重要有啲係𡃁妹
𡃁妹
咁你又控制唔到佢地手痕既
永世都係一個陰影度
有層自住港島樓表示:
英文老師第一日CMB 都已經上左我屋企
有治療師 , 有空姐

不過玩女角度就 車大過樓
現實未必咁7
但交配apps 生態就係咁
你已經有幾個假設
1.頭幾次見發生關係就係player
2. 女仔話唔會俾呢d事發生你當左真
唔好有呢d諗法先,咁會易溝女好多
所以用交友app揾另一半就係on9
唔敢講全部 但大部分時間都有一種係堆填區揾下有無d用得既垃圾既感覺
男人係咁提自己比人點hurt果d都係怨婦格多
見到都煩
全部都第一日就上屋企加屌埋??
真係普通嘅男其實好少
全部都唔撚打扮
矮肥中一樣
玩omi match到既個撚個都過自己做marketing 不如轉whatsapp傾煩撚到 ,心灰到有一排日日上線只係尻swipe right,都match到啲柒柒地既女,諗住係真user唔係sell野啦,點撚知講第2句又係話做marketing

一係就得1張profile pic 然後乜野介紹/興趣都無寫 但info到叫人唔好剩係識hi(屌你老母乜都無寫點develop到)

呢啲app你唔係fuck boy真係唔使旨意識到人(無論你想呃西屌定真心搵另一半)
有講過每次見面都係開房 所以佢覺得件事好嘔心
有d 係 有d 唔係
有d 食完一餐飯

番到去 主動到
港女唔睇錢 曬氣啦

有時用「d 錢」+ 身份溝女 確實開無雙
試過幾個月 淨係用人設 身高, 樣 職業
馬上第個體感

交友apps 個生態就係全部女都係要樹上最靚的蘋果
覺得要有白馬王子
但老實講
2024 年 男人點會唔明咩叫門當戶對

搞到班女做左 有錢仔/ 靚仔的肉便器

聽過d 女沉過:
米8 靚仔 25 歲 月入5 萬 同買左樓
我一聽25 歲買左樓就知對方係騙子同識玩

條女重沉到: 我知對方玩玩下嫁啦 我當佢男友 佢唔當

條女幾好條件嫁 米7 話妹 算靚 poly 建築系
有win d 比賽 英文好 有睇書
可惜比騙子玩完 破碎的心
唔可以咁全面肯定 但暫時我都會以亂葬崗黎形容
或者普男啲女都無興趣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞