交友App現況愚見

299 回覆
1061 Like 56 Dislike
玩左大慨一年 我原則非常同意個幅圖
唔知邊度搵番

而我亦都承認自己可能介乎普男 同 不受歡迎男 之間
有斬獲但唔算多

但呢排我覺得自己真係firm左一樣野

就係App d女 已經俾啲Player玩到爛哂

依家D女 下下都話玩交友app識個幾個Ex

次次都幾個月貨仔 確認關係第一日已經扑埋野 (睇個款都係蝦條)

之後同我講話依家學精左 唔會俾呢啲事發生

講到話依家每次扑野心都好痛 因為好似俾人當condom

我真係聽完打左個突 即係Player們既罪孽就要由我呢啲不受歡迎男黎承擔

就算有機會發展 佢既所謂學精左就會影響哂你地既發展

我哋阻止唔到Player既出現,DNA既差距

但 If you can't beat them, join them.
講到你做到咁
我不受歡迎男做唔到
咁無人叫你做player既
如果你唔係player玩交友app都係想搵個伴jeh
搵到個啱既咪得
精簡: 臭雞搵老襯
好想拍拖出pool
不過純粹用自己既經驗警世 溝到都唔好咁開心住 心態要淡定 就有錢淨
俾人傷害過仲繼續玩係命賤
出pool未必係好事架 隨時俾人搵老襯
建議就算真係有性接觸,最好都僅限於幫手打飛機。咁親密/滿足對方之餘對自己都有D保護。除非真係打算結婚。
交配apps 的重點係 買部車
當班女係雞咁玩
個重點係啲player玩到啲女收晒皮,搞撚到下一手好頭痕,我知肯定有人講 鬼叫啲女咁蠢咩 同埋 鬼叫自己做唔到「受歡迎男」食頭啖湯咪得

老實講句,唔可以話啲人既觀點錯,因為事實上求偶都算係物競天擇既過程,但係真係唔撚抵啲人咁撚衰囉
唔洗講出嚟嘛 D女又真係會誠實到咁
咁有好多野都唔可以格硬黎既
你又岩天下烏鴉一樣黑
所以你有機會一定要join them. 你之後被傷害 至少你都曾經做過 感情無分對錯 只有去馬
純粹警世 因為港男地位已經夠低賤 真係唔好再低下個頭做呢啲野幫人埋單呢啲核突野
樓主轉玩Grindr,易食好多
我絕對認同你所講溝到都唔係代表可以拍定手先
有一日唔知幾時條女會介意你以前既野然後嬲(經驗之談)
以喺我個人角度玩得交友app不論男女多少都有d缺陷
唔係剩係講愛情呢一方面 係講緊個人/家庭/朋友等等等等
但係有男player既時候夠有女player
有女比人玩既時候都有男既比人玩
只係男既好少同人講自己以前點俾人hurt
我亦都無乜見有女人介意自己好似幫人埋單咁
我想講就係既然玩得交友app 心態上輕鬆少少唔好介意咁多嘢 大家當識個fd
啱又合眼緣咪睇下有無得發展 唔啱咪算 成件事係好casual的
個人心態輕鬆少少唔好咁有目的性會開心好多
呢個世界有報應既,不是不報時候未到。
唔係話要做聖人,但行為太衰影響人太深都真係唔得,結果唔會好得去邊。
有D事最好都係手下留情,你好我好大家好。

唔講其他:
濫交容易有性病,安全套唔係大哂。
絕對正確 其實無分對錯 只要行到自己想行既路就得 只係如果佢既過去係咁 又係唔係個個接受到姐
咁交友涉及風險
作任何感情投資必須閱讀有關歷史資料
係啊所以其實只係想話唔洗咁悲觀
接受唔到咪next 接受到又鍾意既咪繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞