佛牌討論 正牌(21)

939 回覆
2 Like 12 Dislike
早買早享受遲買貴幾舊
杰士達既野,早入早享受,遲入貴好多,佢既貴材質藥師同5 眼就係例子
炒得起得嗰幾樣 其他就。。。大家都明
佢出名藥師冇邊幾粒平,同埋5 眼唔算炒啊,已經冇計果粒貴到癲既坤平,你早入手基本上唔使食炒價食到咁應
天龍寺所有開卡費全數入廟的,所有驗證的牌都會給古巴過目,因此條老千牌商話係徒弟圈錢根本無稽之談。
如果負責班徒弟有d牌唔拎俾古巴驗會點
其實邊個知 利益當前 真係好難講
師兄如果你係入面既員工或者工作人員可以講多少少,就算係牌友都唔清楚你地入面係點
…SMK都有好多人睇,最後咪又係牌商爆出口有問題
首先不要無知 若是師傅的金屬牌例如拍勁 材料比例只有師傅知道,無法仿造。而locket材料同理 夢幹花背後啲料要點仿?近身都唔知用咗咩整。至於你所謂既利益當前開一張卡500匹我就真係唔知徒弟賺到幾多錢師傅做牌數量又少 徒弟又多 淨係香港啲徒弟都多到fb周圍都遇到啦?全世界徒弟針對一個人?你整十件八件流野出黎好快就知啦 仲會俾你所謂「唔攞俾師傅睇自己開自己賣?」唔明點解有人可以反智到話smk標準過天龍寺出既卡 你地講野有冇logic㗎?
真係得香港人先會認為天龍寺有問題,有乜理由本廟出既反而比人話商業?係咪當師傅死咗??負責開卡既徒弟仲要係長期陪伴師傅參加唔同法會帶住師傅去唔同地方既近身 試問嗰個老千有冇證據證明係師傅做?點解要個個徒弟都話假?因為一件「師傅早年聖物」?

剛剛做流年問事做了4個多小時才看電話,幾十個訊息包括泰國徒弟呀、香港的客人朋友等等都發圖過來,說我早幾天發出的貓碌給人放了上群組問是真是假,然後「天龍徒弟們」就說是假的。
​首先,你們真的這麼怕我嗎哈哈🤦🤦🤦我才剛剛回來賣古巴傑士打師傅的牌你們就忍不住要來搞我了,第一,這貓碌是從師傅20多年前的徒弟手上收回來,他也是古巴傑士打師傅牌的比賽評判,在以前師傅常常會做一些特別的牌給徒弟帶、那時候師傅不出名,舊東西很多都沒有記載,請問你們現在這群「天龍徒弟」有什麼資格說假。
​第二,師傅曾經做過三支銀符管含在嘴加持,師傅給我一支、師傅曾經做的馬下灣,中間的金屬佛是我供的,最後師傅做了一顆心型的馬下灣給我,沒有人知道、也沒有上書,那請問是假的嗎?你沒見過就是假的話,那是你沒料好嗎。
最後,在四年前我就是因為你們這群「天龍徒弟」的一言堂所以不再做師傅的牌,炒牌是你們炒、誰不與你們同流合污、誰看不過眼你們的做法,你們就去攻擊誰帶風向,一堆垃圾。
要吵架歡迎,我就先來說所謂的「天龍卡」,你們知道嗎,天龍卡就是師傅的所謂近身徒弟用來騙你們的操作,從他出來的牌就開到所謂天龍卡、從其他牌商出來的就是假,然後自己弄一些特別版出來、在天龍Loket背面加料加牌就說是特別版、理事版、徒弟版,吃相有夠醜,但是沒有真正公認的評判在內,只是幾個要賺錢的徒弟弄出來的騙局。
如果你們是正確的、你們是懂師傅的佛牌,那為什麼沙馬公的評判中,多年來沒有你們的份、為什麼你們做不了評判就是因為你們不懂​好嗎,泰國人都知道發生什麼事,你們慢慢再享受在群組的一言堂。
我也在四年前沒有賣古巴的牌後證明了我自己不需要靠賣師傅的牌生存、現在的我工作多到需要多開一間店讓弟弟們幫忙打理,我不需跟你們再搶賣古巴牌的生意。以前是我太尊重師傅才退出不跟你們吵、但現在呢要來找我麻煩我就天天跟你們玩。
由現在開始,所有古巴傑士打師傅的牌均會以泰國價直出、而且月底回清邁時我將會開直播直接給所有海外喜歡師傅的客人朋友知道現在泰國價錢究竟是什麼,我就看看到底誰會是怕的一方。
先去翻譯工作,有架吵再叫我🫡🫡
利益當前係指自己做假牌再開卡啊,點會係500匹啊on9
甜甜宇宙價?
有架吵再叫我🫡🫡
有冇諗過係佢唔攞俾師傅睇人地d真牌 之後出人地果塊係卡
久而久之 就只有佢哋近身出嘅牌先係真
咁佢地有利益?
你講黎講去只著重於開卡500匹 我睇唔到你有幾多logic
岩岩追返件事,好奇兩邊既人 點解唔問師傅一句認證真定假就可以收人皮,而選擇係度網上對屌

師傅公信力夠大啦掛 仲要拗啲咩

兩邊都講自己岩,企得咁硬

信師傅

真係拗一拗 個價跌就入手師傅既牌
你好似唔識中文咁知唔知咩叫仿做唔到啊?夢幹花 鳳凰拍勁 、白龍 、天龍咁貴 有假嘢仲唔整返幾百件略水?唔好再彰顯你既無知
你連開卡係邊個負責 有幾個人負責你都未知 你講咩啫?係到幻想啲不存在既事情,唔講以為你睇住發生
師兄 你講到你知道哂同睇住咁
不如你分享下
我話句 利益當前 好難講 都俾人屌
想睇上面位師兄分享佢親眼見到嘅事
唔係講笑 小生意多到
你係天龍弟子嘅朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞