懲教所羈留者受襲,據了解,造成肛裂,直腸穿孔的傷勢,造成永久傷害,現已安裝人工造口.

817 回覆
467 Like 40 Dislike
唔告埋21歲以下非法肛交?
其實我可以爆料

細佬因為19年有單嘢衰撚咗,跟住個官就玩鳩我當年我已經24歲,屌你老母個律師就戇撚鳩鳩話幫我求情我叫撚咗唔撚使,佢老閪都同我話試吓啦試吓啦,求人得人,屌你老母個臭閪,一嘢求撚咗我入去壁仔還柙
最撚緊要係同我講要攞勞教中心報告,玩咩…
屌你老母24歲人去攞勞教中心報告,當時成個壁仔好似計埋我都係得六七個大仔(過咗21歲意思係),阿Sir見到我都呆撚咗…

我屌你老母啊,當時我喺法庭嘅臭格拗撚晒頭

入到去真係地獄嚟㗎唔撚係講笑,成個人崩撚咗
當時入到去落車去到監獄嗰下,前面有幾個靚仔喺度望嚟望去,阿Sir叫望乜撚嘢呀屌你老母,咁個靚仔就繼續望啦,我就呆撚咗㗎啦嗰下嚇到,心諗呢個乜撚嘢地方嚟㗎俾啲禮貌好唔好(因為細佬之前衰過23歲當年,關於飛車,還柙左14日喺荔枝角,我攞咗嚟做比較),跟住個阿Sir攞住塊板一夜車落去個靚仔個頭度A4紙夾板,成塊板斷開咗個靚仔呆撚咗流眼淚我講話成個人都嚇撚到傻撚咗我心諗仆街呢鋪我點都要離開呢個地方返返去成人監倉,呢度唔撚係人住嘅屌你老母

當時我嗰10幾日我喺B5A,傳聞呢個輝哥當時就係B5B,條友跳掣㗎屌你老母(身高1.7米幾啦,皮膚黑黑實實,肥佬,蛋撻頭,粗眉突眼)
我唔知佢屎窟痕得閒冇嘢做自己個期數又唔撚睇,係都成日走來我哋嗰度玩鳩我地呢邊啲人,晨早流流起身摺被就唔撚再講啦,摺得差呢就屌你老母叫人對撚住個牆角接成日,Morning sir報牌仔報得唔好就全日對住個牆角嗌成日Morning sir嗌自己個名,做得有啲咩差嘅就屌你老母叫條友望住個牆角做掌上壓,屌你老母入到去我就好似青山醫院咁撚樣四個角落頭都有條黐線佬,佢都唔知做緊啲乜撚嘢拜四角咁撚樣,嗰吓我真係覺得可以攞返呢單嘢嘅回憶出嚟泊返套搞笑電影的,有次有個手足本身都少少低低地㗎啦,叫佢做嘢就慢吞吞成日都然後又要駁嘴結果俾佢周撚到捉咗去廁所度煎撚咗十幾巴,出返嚟呆撚咗流眼淚,但係面無表情
我都試過舐過佢嘢,掃地掃得唔好,個倉裏面角落頭有舊好撚細嘅垃圾,基本上你都唔會發現,跟住佢見到就話叫我去洗廁所用自己牙刷刷不過我醒啊
我攞咗唔知邊個靚仔支牙刷走去刷
仲有就係成班集體裸體企喺度等食飯,呢單嘢我唔記得咗係咩事啦,但係成個場景就好撚同囚feel囉⋯⋯
食飯前好似係因為補操操得唔好,跟住除晒衫操,跟住我哋除埋底褲操…
唉,總之好撚多嘢呀,屌你老母講唔撚晒,諗返起都驚,但係都係好撚戇鳩好笑嘅地方,有條友夜晚打飛機射咗落去支匙羹度,然後餵其中一個人食,因為條友瞓着咗擘大個口……

總之去到最後我就成功逃脫咗啦,最緊要表現毫無悔意,比法官見到,去咗成人監倉度找埋啲尾數,當我離開嗰度去到成人監倉,我覺得自己唔撚係坐緊監幾個月時間嘻嘻哈哈咁就過咗完全係天堂同地獄嘅分別
真係要推 痴撚線要比更多人關注
一早變成支那腥港殖民地, 訓左耐
一撚樣
個後生仔咁就一世…好慘
真係泯滅人性
一定唔係第一次咁玩啦
今次整爆咗人條腸先至揭發
條𡃁仔18歲,當佢仲有50年命,永久傷殘要求每年20萬醫療加生活津貼完全唔過份,單係咁低要求已經要一千萬
美帝唔止賠咁少
講真 我又唔信會流出到
痴撚線
嗰個都唔係還柙壁屋
正仆街黎 座一世啦
嘩 阿發聽錯呀
仲出緊人工?
search 唔到 判左幾耐
係咪效果圖咋
一丘之貉,沆瀣一氣
重極都唔過十碌啦, 個事主就慘 一世要用屎袋
做得柳記應該死全家
成班都心理變態無人性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞