懲教所羈留者受襲,據了解,造成肛裂,直腸穿孔的傷勢,造成永久傷害,現已安裝人工造口.

817 回覆
467 Like 40 Dislike
正路入左罪就受害人一定民事告政府、柳記同相關人事。跟住就會和解
係依D人先做依D工
可能還押單案判少啲當賠償
喂大佬,在於你係我當時嘅處境真係有數得計,我呢單嘢撇除政治因素呢就罰錢嘅啫或者緩刑再或者一兩個禮拜貨仔,我大仔入勞教中心九個月,成人監倉有得七除八扣,最後實質受嘅就三個幾月,點計都成人啦,仲有得食煙玩賭錢,最重要係我一九年呢單嘢我唔覺得自己有錯,打鳩你咪打鳩你囉屌你老母死藍絲不過而家好隨和啦,你鍾意點就點啦,如果可以入共產黨嘅話我都想,最緊要有游水
btw,自己都就移民,有得班撚樣玩撚爛過香港佢
個個唔篤係篤佢,條友好極有限啦
唔應pin
係囉
推佢上去Dklm
班人渣
咩嚟
最新報導話18歲,應該唔係同一個。藏毒嗰個14歲
另外仲有個一級無事?
當值都咁無紀律 休班咪更無法無天
譚力X有冇做過反送中時候嘅特務警察?
我當時有同屋企人講過,不過完全幫你唔到㗎喎,咁你可以點啫?係咪先?
捱過去咪算撚數囉,當時有諗過出錢斬鳩晒玩過我嗰啲懲教出返嚟,但出返嚟之後成個人都頹撚晒咩火都冇,呢個人基本上會直程喺裏面坐到係覺得自己真係有錯喎,你明唔明呀?呢個先係最撚恐怖
要關注權益,你關注全香港所有監獄特別靚仔個啲,真係叫天不認叫地不聞,雖然而家近呢10年八載都有好轉,但係完全都仲係違反人權,真我完全冇講大話,夠薑開晒監倉啲閉路電視出嚟直播,睇吓你哋點玩
羽虫
咁都得。。。
痴咗線
痛死
香港獄卒打人就預咗你架啦
癲到用棍插人屎眼會唔會太變態呀
又到鬥快轉做「污點證人」嘅時候
發覺普通嘅傳媒都冇乜報道
呢單嘢根本好大件事
點解玩到咁嚴重?
快啲去死啦柳記狗
監獄More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞