懲教所羈留者受襲,據了解,造成肛裂,直腸穿孔的傷勢,造成永久傷害,現已安裝人工造口.

817 回覆
467 Like 40 Dislike
先前香港黑懲監生打死台灣犯
台灣政府出左聲,中國政府私下指示香港政府交人
都係判16個月
HCPI 620/2012

庭上法官練錦鴻仲話只係過度武力,意思就係打到變植物人而無死就可輕判掛
仲稱讚幾位黑懲唔係本質邪惡的人, 未來可期云云
某社工學生口中嘅公義唔包括呢件事
睇唔到睇唔到
即係佢哋蝦𡃁仔
都可以咁講,因為私底下啲阿Sir對我都唔差有傾有講既即係都會問吓你做乜撚嘢出嚟反政府啊?係咪收撚咗錢呀?嗰啲BB話啦
唉睇完我真係好擔心少年政治犯嘅生活成班都cls㗎
不是有個就退休的有份嗎? 官官相衛?
閱讀理解零分?
壁屋入面有醫院,但隨時喺出面醫院瞓
喺入面嘅娛樂,就係玩鳩你、恰鳩你
你就係佢哋班人嘅玩具

係未有新玩具嚟之前,你就捱下先
除非你玩爛咗
好似而家咁
監躉唔係一個職業
兒子都可以係職業,點解要歧視監躉
上面段嘢,啲靚仔坐完出嚟都變少年精神病
就算唔跟屎袋都食一世精神科藥物
勁似啲h漫 av情節
我諗呢種管教方式管治方式,某程度上對七成人係有效嘅(起多個令你可怕嘅回憶令到你唔敢再犯法),但係的而且確呢個世界係有啲管又管唔撚掂教教唔撚掂嘅靚仔,結果會不停返頭入返去坐

精神病就唔知有冇啦,大情緒病同心理病就應該有嘅,無論大人監倉又好細路又好,10個坐過嘅手足兩三個都會間唔中瞓覺夢返起裏面嘅情景,包括我在內…
最顛一次係發夢自己仲起返裏面起身嗰下直程係心諗屌咗出聲仲未坐完…之後隔咗冇幾耐食埋個早飯步操完就起咗身不過呢種又唔使食藥未去到咁嚴重都係叫我諗開啲嗰啲啦
大蝦細下一句,無記錯是比屎喂
推po
點解得靚仔監房先咁巔

正路咁大威脅力,大人倉冇理由唔用定大人會反鳩你
大人冇咁易被兇到識反抗
而且大人出面有咩勢力佢地未必清楚
係入面就蝦蝦覇覇
係出面就縮晒頭啦
唔驚係出面俾人搞咩
17 18歲啲靚仔都唔細啦,要有勢力出面都可以係黑社會
但點鳩會比人禁住黎砌又玩屎眼 又呑精咁痴線
環境可以影響好多野
你啲朋友黎探你 老柳監實
你多口返到去就加餐
入到去唯有順從制度

人類係極端生存環境好易變得只諗近利
比如過唔過到今日
太多反抗例子只得到壞效果比如直接掉你落街再話你逃獄

而啲b仔既醒亦都不足以令佢哋擁有智慧
用組織反抗靠打比自己弱既人黎令自己倖存依件事

越玩越變態係因為邊際效應同從眾心理
一開始打你幾下 慢慢習慣依種快樂
施暴者就會覺得只係好小事
再慢慢加大施虐程度for fun

其他施虐者見發起人咁做都ok就會跟
更何況係入面都係冇專業知識既人
人比想像中脆弱 到發現個人永久傷殘/死埋已經太遲

快出嚟都冇咁驚 坐得耐小小
都好易被環境同化
你講得啱
條賤婦就係讀得書少,平時睇佢寫嗰啲英文,文法錯都算,仲要一味淨係識得抄啲深字扮英文勁,其實根本無人會咁寫
佢就梗係想嫁醫生律師啦,不過佢同人溝通到先講啦

有啲女人就係咁撚on9, 一見到紀律部隊就濕晒,好似好撚威咁,為咗人哋件制服,就算係人渣都要死攬,然後就喺人面前扮幸福

回正題,捅到人爆肛嗰條冚家剷一定要俾人捅返先得
睇到都好心寒
對一個18歲既人
點解可以咁狠毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞