懲教所羈留者受襲,據了解,造成肛裂,直腸穿孔的傷勢,造成永久傷害,現已安裝人工造口.

817 回覆
467 Like 40 Dislike

原因係黑獄卒!
水原兄,從中有無又睇到由治及興?
告幾個犯佢又冇錢賠
告政府你唔會打得贏
得罪人多俾人做啦實係
不如你問我答關於靚仔監房,成人就唔好啦,因為太舒服唔出得街,小弟本身有啲錢畫飛所以唔準確,同埋間間監房都唔同,我終點站應該全港最舒服係呢個(大嶼山區),講完出嚟驚博衰裏面啲手足,但係聽講而家裏面都嚴格咗自從出咗嚟之後
壁屋邊撚個做阿一 屌佢老母 出黎講兩句先啦
李宇軒
另外幾位被告都係十幾歲無業
似係入面比其他囚犯恰
個職員都恰埋一份
睇左邊制服都知唔係香港
屌你老母賤種狗冇撚人性
只可以告一條罪?
隊棍
夜晚嗰個先kam啊屌你老母第一次報,個人心情已經唔好個腦又空撚晒,又要我記嗰個對白,屌你老母濕撚晒
右腳開弓踏向右邊扎馬Bang一聲,手揸牌仔左右下角向自己心口chok一下Bang一聲隊返出嚟>good evening sir ,同sir報,我係學童yadcr123456 陳小明,今晚瞓B X X 幾多號床位,跟住阿Sir就會OK..
跟住收返埋yes sir thank you sir
朝早起身,裸體check mark ,360轉不停叫thank you sir
我屌你老母諗返起都好似玩緊羞恥play咁諗起都有啲興奮
無辦法先做
睇下星球人朱醫生,佢係專家

40年行醫經歷中,朱醫生做過多場大大小小的手術,擅長做「保肛手術」。在肛門與腫瘤間,手起刀落,為病人移除腫瘤,同時保留肛門,免用屎袋。而那段距離,僅是毫米之間。

癌症是本港頭號殺手,其中大腸癌是常見癌症之一,2017年就有2,138人被奪去寶貴性命,每年平均有4,000至5,000宗新症。病人數目眾多,手術量也不少。以瑪麗醫院為例,每年會進行約200場大腸手術。而現時私人執業的朱醫生經驗豐富,一年平均會做400多個大症(大腸手術)、照2,000支大腸鏡。以一年計算,每天起碼做多過一場手術。

為病人施行腫瘤切除手術時,間中會陷入掙扎,就是能不能保留肛門。如果腫瘤長在直腸(離肛門口15厘米間的一段腸道),而又極近肛門,有些醫生會選擇將腫瘤連肛門一併切除,但這亦意味著病人要永遠使用俗稱「屎袋」的造口袋。

朱醫生分享,有些病人為了保留肛門,寧願要肛門,也不要命。衡量能否保留肛門有很多因素,當中包括肛門與腫瘤之間的距離、復發可能性等,但他都盡量考慮為病人保留肛門的可能性
應該有雞姦
班獄卒有乜撚資格管教人
游你老母爛臭化閪呀日撚日呢句,係咪幫游狗含撚含天光屌你老母閪!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞