EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (82) 中咗唔自己試出黎問食評一律建議QS

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁有啲人輸800都唔會影響届閪嘅心情

中硬嫁wo佢
我賭嘅係刺激 係快感
你食燒鵝邊撚到刺激呀
$800 邊撚到冇正面幫助
你食隻燒鵝就冇撚左$800
我坐喺度開兩劈就贏EA 點睇都我爽啲啦下話
我有卡贏 又有燒鵝食 夠唔夠正面呀
成日話如果輸如果輸
賭有輸撚梗?屌你老母
因為人生太短
Send email俾EA叫佢回coins
井得好好
係為左抽果下既快感 課妙妙係感受唔到
呢個時間出現啲人都唔在意嗰$800

反正都係呃糧上連登吹水
心態正確,去到game 中段, 賭唔中就半棄, 抽都係為快感
假膠嚟講 唔係好合格😅😅
呢到好多
賭輸完隊波upgrade 唔到,就怨對面成隊勁sbc陣
你唔識跌啫 人地識跌呀嘛
好似qs咗舊果張先拎到張toty包皮
有冇諗過$800 係玩開pack 個一下
而唔係開完pack 個張藍卡
點解d6 d7 啲人都咁勁 啲踢法完全係d1既水準黎
相對其他課金game,ea算好,就算0課,肯付出時間攞packs, 你都有機會賭贏抽中獎。其他game你唔課就唔會出好野。當然可能因為每年reset, 每年都有新資金其實ea真係好好賺,其他課金game無reset,d人會諗sunk cost,最多last幾年都課金疲勞

可惜ea賺咁多錢,個server都係閪
其實係,賭博嘅快感
課800可以抽幾多包 印象中都唔多唔係咩
應該兩包左右
點解支區課$470 hkd就有12000點,公平咩
雖然你係假膠
但今年真係好多人卡低division 唔升上去
fdly 要win,evo 又要奴
幾多假膠隊搭隻evo 人入場
踢踢下會突然暴走中門大開讓俾你
78k買咗隻rg vvd 希望等到出toty之後可以賣返出去賺少少錢 或者令ea dup隻vvd畀我
Game 頭浪費時間喺度衝elite 打生打死
依家棄完驚翻嚟打傻仔d2 輕鬆勁𠹌多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞