EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (82) 中咗唔自己試出黎問食評一律建議QS

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
都唔明點解啲人勁到咁 有冇巴打可以教我傳波
玩咗一日 今年操作係咪唔同咗?r1斬波唔知點解好奇怪 其他都未適應到 諗住過幾日先ut 玩住單機先
真係咁癲咩 但我啱啱幾場都試過跳哂紅 跳哂黃咁
平時唔會
不過如果幾個手腳都撞到 就應該真係
係斷一陣 定成場lag 定真係普通嗰陣無嘢 得落後會咁 係就可以blacklist 定
想問下 83+個啲pack 有幾多%中 Toty
https://www.youtube.com/watch?v=6K3P5wG4Uc8
3:1 之後開始lag到大約片段10分鐘對面追和果刻
即刻冇左恆指,gameplay 順晒
所以想有良好遊戲體驗,請先放心俾對面追和
Ching喺香港?我都係咁呢排,成日出黃色紅色箭嘴,對防守嗰邊係冇咁有利,轉人一出箭嘴爭嗰幾秒就俾人打穿
轉左歐洲ser冇遇過,亞洲ser遇過幾次
一開始冇乜野,到你入左波就有股票圖
對方一領先/追和就會順返啲

我前幾年已經屌過,但比人屌返我轉頭
一係ser問題 一係你自己網絡問題
香港ser
不過都係一個月前既事,真心覺得果次癲先錄低
呢排都冇了冇得瀨
想請問點樣先可以爭贏頂頭槌?無論係角球定係龍門球斬出嚟永遠都搶唔贏人哋個位
我以前有份屌人屌gameplay。。
但呢下外人都睇得出既lag機就真心好笑又無奈
個陣ps4冇得錄返場波
啲人仲話邊有可能影響到我網速
屌我網絡廢仲好意思po人psn

我試過股票圖加靜止畫面兩秒再加速
直接輸兩球跳game算,反正都唔會追到
一輸嗰啲場次一定係啲球員位又唔識跑,傳波都傳失,直接下場仲好
我平時都係輸兩球就走場
唔好哂時間
但依隻game 下半場領先果隊好易比人反cup
唔一定
我尋日玩一開波頂波已經輸 penalty, 但半場叫 win 緊 3-1
下半場直情做馬咁做
我去到龍門口空哂突然講 network 有問題 load 2 野咁就比人解左圍
之後連輸 3 球遠射 + 一球 header, 變 3:5
我死追返 2 球去 5:5
補時個陣 DKLM 又遠射輸尻埋
50 %
係呀
幾時升上黎交流下?
佢一追和我就走咗好撚冇癮
佢一追和我就走咗好撚冇癮
又入唔到UT
On99條女兩年夾埋打咗冇廿場都TOTY
仲要98
上到elite好多人都係咁打
好快7場
你落後唔係叫送場 係你真係唔夠打
haha你鐘意啦haha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞