EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (82) 中咗唔自己試出黎問食評一律建議QS

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
收工仲邊個得閒睇連登
最多訓前碌15分鍾
扮工*
完全未聽過依個名
https://youtu.be/Ig3GiXtqRXI?si=JoYAkXnv5KEKB-wO

屌那星啲volley 勁過紐老師
10-6都係8個鐘啫 係人地放假自己要躝返去返工慘啲
係翻到屋企再打通宵weekend league 辛苦啲
勁到hihi
YouTube 可睇返
條球玉片勁到hihi
你陪女女啫
屌 想開啲84 出嚟做daily sbc 啫 典解貢難
有冇人會聽日開晒定等下個禮拜四大pool
我想做左D 中場SBC
依家最缺就係84
卡哂包,等聽晚先開到
聽日 我冇att
雖然都唔會中
勁到,出SBC一定要做
我無留包 要中就會中 早啲開完 早啲做埋啲sbc 好過
最主要係仲未有岩既ICON SBC可以做
真,有時扮工悶悶地就上。
平時收工番扒完飯就開機啦,邊得閒上黎睇圍爐謾罵/ 解答d新手中過百萬卡問好唔好用,入唔到隊果d問題
仲有Server down果陣都會上黎
揀trade定un 好 已儲左200個大包 硬揀un卡肥冇sbc 做
個pin係 ea server down左 / in maintainance

然後就會有人問係咪server down左 點解入唔到Game
吹啦
你有排dup
我未做完隻古 馬都未開始做 遲啲又sawa
吹吧啦
我估計佢大POOL,一定又會出埋哂D保證包,包你中到1張TOTY 跟手成埋DUP卡,有排你卡
古拖馬我都無做
原本諗住做ZICO,點知佢做價仲貴過買
最後就係留包唔開唔做
佢出SAWA再睇價先做
想問問toty, 如草pack加另外課金抽untrade 貴pack 以提升累計%是否可行?quit 咗再入game個%是否重新計過?
另外trade 同untrade 機率分開定溝埋計?
其實我一直懷疑EA用卡人高rate肥嚟阻人刷機率,唔係冇理由用points買pack都唔比,有生意唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞