EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (82) 中咗唔自己試出黎問食評一律建議QS

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
以往唔會
記得係full team 1/2日後先再加埋假藍

報個名先 手腳們得閒個時可以黎屠下我
@福狗 傻一 AB 卡狗
咁睇嚟要等好耐先開pack
係唔係1/2先抽好啲 如果單純想中個特別啲嘅
畀我就會留到最後先射起碼假藍都可以起下機
咩特別啲先要中就係中睇你個人喜好
過來人經驗等完都係唔會中
上年儲咗~350 pack 得兩隻垃圾假藍
真係玩完出個食評比你
打咗5場rival 基本上右邊所有位試曬

防守
隻野好撚快同幾有力
跑online大隻仔咁 啲女女中場一見即撞
大家吹奏緊嘅bomb照屌到
但撞唔跌油雞 撞唔贏古 最多係有時zip到 但已經delay到
但h/h加電池 如果你淨係控佢搭一個stay back cm 追波遮線都已夠用

進攻
打cm balanced H/H 會成日有啲前場入zip 個位好靚
Tap in幾好
但可能我太渣 推順射遠柱唔綠燈係好多時都唔入
Weak foot係真weak

打邊唔夠靈活 但屈到下矮閘頭鎚

試咗stay back 唔夠大隻 冇個啲一野閘9你嘅力量
同埋真心曬咗電池

結論:打邊 回防 壓入禁區
打cm balance 壓入禁區
守波可以9跑 但唔好9標 回身有啲頓

利申:

唉都係唔利申啦 純分享啱睇就睇
我big w都係w張700k過期卡
有假藍都好過冇 我嘅目標係抽到一兩張可以用到嘅男人假藍卡 應該唔會太貪心掛
又到左棄game既分水嶺
假藍好似係出完12人先有
有啲大諗頭
我上年唯二兩張假藍係bremer同gk maignann全部唔過100k
咁啫係同上年玩落差唔多 我上年都係試哂右邊 翼閘中場都試過 最後兩個月上下就棄咗佢
sor 玩左個半月咩都唔識
假藍即係咩卡
呢張唔同啲嘅
700k有200k都係因為唔洗夾chem
多咗好多位
Toty nominees
曼狗必抽!
Zorowrath 掹線快撚到 上1秒吹十二碼 下1秒已經走咗場勁撚快 嬲都嬲唔落
thx 巴打
要等到再下個星期日先全部一齊抽
更新完gameplay變左之前既0.75速咁
本身阿狗有睇開阿女,會留意下英女足,早兩年睇下女子世界盃,淨係識英西瑞典某幾個出名球員咁,係ut先了解更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞