EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (82) 中咗唔自己試出黎問食評一律建議QS

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢打lw、lcf好過st,有一段仔路俾佢跑下扭下放甩人,入禁區射波準易入波
玩左幾多年
咁都答得出
有愛嘅話唔理勁唔勁照造啦 唔一定張張卡都要top meta先造嘅

享利用R1R2變速爆速都好快
買game第一件事就係轉setting

整住Evo先

都幾好用 女版史達0
最近左翼抽到vini 好用到仆街
太多硬吹pack啦 而家開始要選吹pack
亨利集集都係咁,個價大部分係名氣
明明EA跟住麥巴比模型咁整就得
我揀84x20留返過兩日抽搏toty
就係中風有兩三隻86肥都好呀

除非smith入到隊又覺得有用,87 icon就一定唔揀,賭咁多次都知伏
可能我阿狗有愛加乘,我覺得亨利用落手感好過包皮
想問下點解張藍卡VVD咁貴,啲STAT仲廢過普金
啱啱去睇,原來有啲icon已經跌到落底價
Market mechanism
想問吓開角球有冇得set定邊一個人走去小禁區個位
隻里奧成日都企咗喺中圈附近冇入禁區
L1拉佢入嚟後面又好似差唔多冇晒人
習慣下, 好快有個必中 pack 賣, 個個中曬呢班後場
sawa + bomp 姐兩個係中場加一位腳長係後面應該玩曬
Same BF 蟹到落聖誕
最後做古食哂
我覺得d高大球員打邊係好過打前/中間 我442 將cantona 同zidane放邊係好用過打前/中間 有段路仔比佢地爆 加埋本身夠高大 可以硬食d細粒閘位 用落有驚喜
今集改左balance 已經好用左
惗多左
隻里昂中堅同左閘我一定冇份
唔想再做幾個進化了 , 都差唔多 late game
呢隻game 係靠技術 全普金都可以上d1
D1 如果見到全金陣就可以驚定先
得6百幾萬 夠唔夠買到隻toty 中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞