EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (82) 中咗唔自己試出黎問食評一律建議QS

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
得6百萬 夠唔夠買到隻toty
87 87 88
拖一定走唔甩
買10隻龍
mendy膽拖施丹加隻都係87嘅人
Mendy 施丹 boniface 伊朗佬
四抽三
唔係咁易架葉師傅,有時打左成晚100pts都無
7-10peak hours, in game 好lag下,有時嚴重過星期五晚WL…講起, 琴晚好離譜,server down之前打緊ut cup ,人哋肥雞隊正常速,我用包油都好似佢0.5速咁,quit左想再入game就話server down la

當然加上我肥雞黎,有時真係博人哋no show賺pts
冇左冰火promo仲會唔會做83*10 永動機 好似唔多抵屌,仲要未必回到TOTW
其實r2跑係要㩒實定一下一下㩒好啲
場場都好似人地跑得快過我咁
已經用緊油雞
我啲totw 全部抽翻黎 呢兩日又抽翻3隻

賭輸
賭親都輸 笑死
一個球員,一定要建立自己的節奏。
能夠令對方跌進你的節奏,他就逼著跟你走。能夠踢出你自己的組合就屬於你的節奏。能夠妹出多變的節奏,就是一個好球員。
正確示範:

啱啱3揀1中輻射華為迪
想問下大家張卡好唔好用呀?

呀 醒唔起我一個win 大家都係抽zidane仔添
我自己用 自己出食評

DLLM EA我應得㗎
想知 請出 今年無用過vvd 成m一隻中場
唔係硬吹點買得落
長官又贏
有冰火promo個陣都唔見pack得中
都係開一包再留一包
屌但返緊工
中完有啲專心唔返
年底啦
長官又贏
岩先開左,中左隻最廢既TOTW
究竟係點做到
我相信我做又係
mendy zidane 伊朗佬
一係就eriksen hummels
ea on9個撚個都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞