[冬季轉會窗已經完結]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾陸

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
屌你係咪黐撚線㗎?成日都90+反勝
賣晒堆人 然後出年踢歐聯表現失望
班英超Premtard又可以話farmers league
咁冇得講既 起碼真係抵佢贏
又唔係幾年前皇馬賤種嗰啲越位入球
我冇話唔抵佢贏 我意思係真係好撚黐線
時也命也
唯有希望食完雞胸下季隊波識反彈
好似軒帥三冠嗰年咁
上星期都講左係有冠軍相

佢地食緊個氣勢
依家睇埋同拜既大戰就分勝負

坦白講我想拜拎歐聯多過聯賽
是你的帖文起了作用
Refund又話希望係葡萄牙training camp搞掂梅基利
結果又無啦啦彈個脆皮出嚟
睇死30/31又轉target然後又話買唔切
簽到脆皮呀反拜先鋒會唔會又入嚟講恭喜當爆閘

恭喜你班烏口之眾
杜曹:迪歷特明天正選,他在我們的長期計劃中

拜仁慕尼黑主教練杜曹今天出席了對雲達不來梅的德甲賽前新聞發佈會。

關於明天比賽的人員安排

「迪歷特已經恢復健康,沒有任何問題,他昨天訓練得很充分,所以我沒有理由擔心,他明天就可以正選了。迪亞在孩子出生後回到了訓練中,他會繼續訓練,明天就可以進入陣容名單,但烏柏美簡奴和迪歷特將擔任正選。」

關於自己未來的長期計劃中是否有迪歷特

「迪歷特從國家隊回來時受傷,錯過了整個季前賽。我們在超級盃中讓他上場有點太早了,然後他又受了重傷,然後金玟哉和烏柏美簡奴開始正選比賽。但是,我們當然正在與迪歷特一起計劃未來,他是我們的球員、頂級球員和頂級人物。」

關於明天對雲達不萊梅的比賽

「我們認為雲達不萊梅會踢五後衛,就像賀芬咸一樣,我們會為此做好準備。這顯然是一場經典的對決,在我小時候有巨大的吸引力,總是有一種特殊的能量和力量,會有很多入球。雲達不來梅有一種特殊的比賽方式,總是尋求進攻,但現在是下半季的開始,所以沒有多少可以視頻分析的,我們只關注自己。 」
杜曹想點 熱刺防線( 十年前)
利華兩連90+絕殺
數據上佢仲好sharp
多助攻
上半季頭段仲好好
一有歐聯踢隊波開始出事
利華奪冠有1.95
大家快買
寧願無德甲都要杜狗走人
請沙比
皇馬同咗肥安續約,利記高普教緊,其實都有機會,今季佢幫利華拎德甲冠軍,我哋順便炒埋杜狗,下年就重新出發。雙嬴局面,不過傾今季就拎唔到冠軍
但下年先再砌新system應該好難即刻捧到主場歐聯
我啱啱相反 想今季拎咗先
Kane第一季嚟即刻斷咗
實比人係咁笑
下季冇就無咩所謂
利華連續兩場90+反勝已經一班人笑緊阿傾啦
除左話黑腳, 最好笑話熱刺今季會拎埋英超冠軍
熱刺英超冠軍 會唔會有人咁on9
鏝城一發力 除咗利 仲有邊隊追到
我啱啱相反 想今季拎咗先
Kane第一季嚟即刻斷咗
實比人係咁笑
下季冇就無咩所謂
利華連續兩場90+反勝已經一班人笑緊阿傾啦
除左話黑腳, 最好笑話熱刺今季會拎埋英超冠軍

唔知真心定假膠
呢個點都唔到佢拎
頭3隊拎既機會仲大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞