[冬季轉會窗已經完結]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾陸

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
著17號
聽講西班牙人好錫條女。
過咗夏季轉會窗可以直接搣甩個1字
話說近兩個po唔撚見晒啲野

鳴謝 Kimmich32 巴打熱烈分享拜狗朝聖之旅[/green][/b]

[但國際線一定要澄清傾同腥係Scripted "attack"]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾貳
https://lih.kg/AQJxQtX
拜仁輸--->山寨王
拜仁贏--->屌靠拆成個德甲骨先有實力
拜仁輸而德甲其他球隊輸--->屌一隊二隊拜仁隻狗黎
拜仁輸而德甲其他球隊贏--->正
拜仁贏歐聯--->屌,靠疫情先贏到歐聯
拜仁輸歐聯--->嗱,而家咪現形

德甲有球隊歐聯好成績--->根本德甲隊好有實力,係拜狗拆散人地戰力
德甲得拜仁歐聯好成績--->DLLM拜狗獨大搞到其他隊變垃圾
德甲全軍覆沒--->就係拜狗拆骨搞衰成個聯賽

14年世界盃拜仁carry-->拜狗用國家隊席位逼害非拜仁球員
18年世界盃德國出局-->DLLM拜狗又累到德國隊變廢

高價買人-->拜狗又玩金錢足球
低價買人-->DLLM乞衣拜
免簽--->拜狗又玩陰招搞到其他隊人財兩失

買人地主力-->拜狗拆人主力
買人地潛力股-->拜狗見邊個打起買邊個,又浪費新星
借人地球員用-->乞衣拜借撚完唔買斷衰過Condom

屌卻狗>迫害非拜仁球員
屌SANE>迫害非白人
屌Roca>迫害非青訓
屌青訓>迫害非慕尼黑人

破紀錄價買人 -> 拜狗比人撚
唔到價買人 -> 乞衣,無錢比就躝啦

請選出德國足球失敗的最大原因
1. 青訓方向
2. 教練戰術
3. 球員能力
4. 拜仁慕尼黑
保定去沙蘭力坦拿 係唔係列貝利介紹
我話唔係你信唔信
雖然唔係你哋嘅球迷 但係都好想見返2013-2020呢7年嘅全盛時期拜仁 啲波真係好好睇 又有技術又快上快落
發現zaragoza 個鼻同9896 一樣咁大
澳洲隊加油
仆街最後諗住用coin抽埋最後一包出TOTY隊短
澳洲支持區
最後7分鐘
死澳洲佬
屌又係絕和
Kim又唔使返住
啲劇本波癲到
奇哥又贏
韓國12碼輸得唔得快啲比金玟哉返嚟
但我想奇哥贏
屌你老母孫興民
兒子癲撚到
不如打包埋兒子過嚟
個河北乜鳩好唔中意Kim
公海又踩入嚟又踩
2020 = 巔峰雞
迷日波反韓波嘅傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞