[冬季轉會窗已經完結]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾陸

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
連續兩年冇玩
我應該玩埋TOTY就收隊了
要問返高層借走史坦係做乜撚啦
甘美治都傷埋
Welcome Kloop

不過無可能啦高普依家都話唔會再教任何英格蘭隊
敗狗又成最大輸家
高普直言,「我曾有幾次機會加盟拜仁,這樣的話,我頗肯定我的一生會贏得更多冠軍。我沒有那樣做,我在這裏有合約,我永遠不會這樣(在有約在身的情況下離隊),這完全是無問題的。」

拒絕拜仁,他還有一個有型的原因,「這世界不是只有贏家,但願是充滿一班努力嘗試的挑戰者。我努力嘗試,有時和一些人一起贏,我為此感到開心。」比起為本身的大贏家繼續贏得更多,高普寧願幫助處於較弱勢的球隊獲得勝利
啱啦,我哋已經係弱勢球隊,杜狗一步一步將拜狗打做成雞胸球隊,高爸快啲打救拜狗
應該隻手或者膊頭?
上場同人爭頂之後好似好撚痛
Here we go
https://twitter.com/Plettigoal/status/1750919562680312114
我諗唔差嘅 但未必係最迫切需要嘅位置囉
而且用一筆幾大嘅錢買boey 基本肯定冬窗冇pal
都預咗冇㗎啦
夏天似係買Zubi多過Pal
其實唔同位 可以why not both 嘅 強如洛迪隔離都有個史東斯兼任防中幫輕防守 希望高層識諗
咁就要睇吓高層可唔可以放到雞髀同哥
唔放佢兩個邊有咁多人工出
買齊2個先放哥啦 買1個應該賣雞髀就夠
Topic 燈到一個deal
哥反而而家狀態開始上返嚟
呢幾場睇到佢啲後上、起腳對辦好多
雞髀其實就應該睇佢復出之後咩環境
無論有無雞髀,始終應該要有個人同腥狗爭吓
你睇吓腥狗狀態一差咪又係咁
所以話呢個撚屌嘅波,睇曬一季先講
至於Pal,一嚟高層夏季同冬季轉會窗都on99比人玩
二嚟都有新聞講過話富林臨尾再提價,高層無論自己嘅策略同財力都輸鳩曬架啦
下季有西班牙仔
雞今季再係impact咁低佢真係好危

講到2024
有冇反駁隊有完整timeline
個西班牙仔好似幾勤力
對抗嗰啲數據好鬼勁
屌唔係我哋純粹trigger個release clause但係乜都冇講
之後夠自己講出嚟咩
(似係想推高股價嘅商業操作+佢哋當時個financial year就快完)
再之後先到我哋公布
攰啦,唔講返啦
總之嗰屆係拜仁拎撚咗冠
而家下季就準備挖撚埋Wirtz,咁點?
盡幫,希望可以燈到

80m買30歲功能單一防中?唔覺得呢個係good deal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞