[冬季轉會窗已經完結]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾陸

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
下個買麥🐢
fc germany > fc france > fc england
TT洗唔洗死全家?
搵人扑柒佢
https://x.com/imiasanmia/status/1748291234634911779?s=46

唔肯買斷 一定要借 即係等緊史坦返嚟啦
史坦喺藥廠都無穩定正選,講緊就來要recall佢返來
借嘅話 其實幾好
tripper 唔夠力場場踢足 但輪換應該無問題 而且tripper chance created 幾高 仲有右腳罰球
呢個上年好勁
今年同隊波一樣 跌得犀利
但係點可能會借比你
唔係等史坦
如果得既話拜仁話借到非洲盃完就ok
到非洲盃完都係啦
應該唔想拉馬再踢右閘
呢個算啦 本身都唔係咩將來會缺人嘅位
睇到topic未
Fuck you popo.
🚨More on our excl. News about #Trippier X FC Bayern: Bayern in negotiations with Newcastle now. About …

➡️ … a loan with an obligation to buy
➡️ … or a permanent deal.

⚠️ The overall financial package would currently be significantly more affordable than for #Mukiele.

Kieran Trippier has given the 🟢 light for a move to FC Bayern! Verbal agreement is done as revealed today ✔️

@kerry_hau | @SkySportDE 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

紐竟然肯放
證明今季真係跌得勁
平平地deal得唔得
場場用佢撳滯插喉都要繼續踢落去
狀態都好難keep得住
過到嚟有得輪換有得休息應該會好啲嘅
上呀紅牛
靜啦準備俾藥廠屌打
完場利華會絕殺
紅牛
嘩,平安鐘
史坦追唔到Foodpanda
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞