[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (44)

982 回覆
3 Like 2 Dislike
12月26號
重場即係 略差 定 差
如果講綠技就只係分 良/唔係良
咁水瓶盃個天氣應該係下雪略差定下雪差

稍重=略差 重=差
癲到西花沙B

養情波過唔到菊花天春點搞
跑差

搞掂一隻
繁中版都有得買突破石送game
對於課金玩家嚟講其實幾底
https://hachamecha-umamusume.jp/tw/products/?package
當你平時歐洲人一井滿突
即係平均40抽,即係700蚊先一張SSR
依家218仲要連隻game,平到笑
真係抵播
唔知粒石會幾時有
唔知會唔會限每個ACC 只可以入一次code, 唔係既話收code 就發發
唔得

可兌換遊戲《賽馬娘Pretty Derby》繁體中文版道具的序號之有效期限至2027年8月31日22:59(UTC+8)為止。有效期限過後將無法使用序號,並且無法獲得遊戲《賽馬娘Pretty Derby》特別道具組合包。
※盒裝版僅販售Nintendo Switch™版。
※遊戲《賽馬娘Pretty Derby》繁體中文版特別道具組合包(可兌換遊戲道具的序號)僅附贈於初回限定版。附有序號的產品外盒將會貼上記載相關敘述的貼紙。
※購買前請確認商品內容的相關詳細資訊。
※購買前請仔細確認各版本包含的商品內容。
※每組序號僅限輸入1次。
※透過此序號可獲得的「遊戲《賽馬娘Pretty Derby》繁體中文版特別道具組合包」每個帳號僅限領取1次。即便重複購買相同商品,也無法重複獲得。
※支援卡片為開放上限至最高階段的狀態。
※欲使用此序號,須先登錄「Google Play版」或「MyCARD版」的《賽馬娘Pretty Derby》繁體中文版(免費)。
※透過此序號可獲得的內容與樣式,將可能未經預告進行變更。

不過我唔明藍字
用iOS即係點?
※Steam®版不會附贈遊戲《賽馬娘Pretty Derby》繁體中文版特別道具組合包(可兌換遊戲道具的序號)。
WTF
每組入一次就緊係

但每個acc係未只可以入一次先係重點
如果我收十組code可唔可以入10次
紅字錯重點 下一句先係
iOS用家可以用Andriod模擬器
其實steam版唔送好合理
個個換完序號就即刻申請退款 咁咪等於白白送石俾你
你真係當Cy傻架咩
真係幾吸引
幾時開賣
直頭當2舊買粒碎都抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞