[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (44)

922 回覆
3 Like 2 Dislike

自從第一日慘痛經歷
臨時練多隻紅馬2保1
叫做正常少少

就出啦
一番賞著決勝服果啲靚啲
司機呢d非熱門有出已經偷笑
今次盃賽係咪比上個 少啲領頭?
好驚決賽遇到 幸前帽

剛五場遇到三場無人出領頭
但自己又無領頭好出
紅馬多左 都叫無乜退步
今次逃馬弱勢
驚幸前咪出隻逃閘

有無師兄有紅馬練法,係咪唔會用偶像杯練

你地班仆街咒完未
因為懶今個盃躺平
用返上個盃兩紅
追帽連中s都無

早知練前列帽啦咁易練
天蠍速閘?建議學哂針對先追紅技就得,其他腳質放生,拿拿聲出晒啲技好過,唔好學其他技,我用偶像練,由頭到尾追住後追課買,刷訣竅/凝視(有機會射到追帽)
嗰兩個窿睇你力織姬定速黃金城
種馬564追因

入來未更新咗隻毒奶
冇乜所謂 我用偶像盃練 覺得偶像盃pt先夠 但巔峰盃好在可以避開曬長距離賽事
種馬必帶泳船
配卡多數都係
智週日(逃+先遲疑)
力八重(差遲疑+差扣耐)
桐生院(追遲疑+逃扣耐)
耐/智皇帝(全腳質扣耐)
速黃金城(慧眼,減速紅馬先要帶)/小北(過育成)
美妙之類既勁智卡用黎拉智
攞齊全紅技就差唔多
我都係就咁改跑法就算仲用緊大井2000練既閘 連後追遲疑都冇
我想比波旁贏返次
睇人地啲大逃除左有機會阻逃馬釣魚之外都無乜用
我依家係咁樣練速閘紅馬
揀自帶獨佔力金技嘅馬練(eg 草上飛、皇帝、速子)
搵泳裝船做種馬,繼承固有 adventure of 564
支援卡用黃金城SSR速卡,拎埋金技慧眼
其他支援卡就配會畀 "使xx遲疑" 嘅卡,練速閘呢幾張其實幾好用:
SR智-美麗周日:Hint 技5招中有兩招遲疑(逃、先),出齊唔算難
SR友人-桐生院:推爆關係值情況下完成育成,直接送後追遲疑
SR智-青雲天空:連續事件直接送居中遲疑

紅馬盡可能拉高啲智力,提高出技機率
因為564固有關係,千祈唔好亂學其他金技
偶像杯練ok喔,貪佢技能點數多
複賽好多追帽
今日5 4 5 5
刷新自己單日最高勝場數

我用巔峰盃咁練
今次重點係搞前列後追
黃金城: 慧眼
智東商: 牽制後追(連續事件) 細語(靈感 pt有多先學)
力織姬: 使前列焦躁(連續事件) 牽制前列(隨機事件)
智週日: 領頭遲疑 前列遲疑 (靈感)
根氣糟: 後追遲疑 使後追焦躁 (靈感)
智素質: 居中遲疑 (靈感) 細語 銳利眼光(pt有多先學)

如果練優秀素質 智素質換智皇帝/耐皇帝
練小草 智東商換智皇帝/耐皇帝
第2round炒哂車...
4次都係2勝收場
聽日都係等含
兩紅一帽隻帽唔太勁不嬲等運到
聽日一定會碌入A缺嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞