[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (44)

922 回覆
3 Like 2 Dislike

偶像盃第一敗初賽打少一日 複賽第二日先出貨算係咁

我妥咗一隻無s但啲技唔差既
咁即係新宇宙又可以留俾2.5自選
死唔斷氣
仲有雙魚白羊都仲有返一定戰力
覺得係個環境已經令到好多人慣咗點都硬出隻帽先躺平又好2保1又好(包括我),今個盃帽明明都已經唔係T0,但目測初賽到決賽7-8成都有3隻帽同場
摩羯想做3追人靠賽練咗大進同原皮帽嘅sample喺度,仲有一隻諗唔到可以出咩好賭冇白King

嬲嬲地掟60抽抽到隻黑仁
數碼/終點線
要賭就出先行神鷹賭幸運先
利申日版A決用神鷹贏A1
A3喊出黎 明明用決賽馬去自定房重賽幾次都係我贏
就係輸嚟1次
隻game唔課可以玩到落去,其他人說的不能玩是指贏不了PVP的星座杯(1個月1次的大賽)
平時玩咪做每日任務攞石(蘿蔔),同其他手遊一樣.
玩隻game要一開始抽支援卡,比你練出更強的馬,去幫你過人機的關卡.
但係依家啲up的卡池並不強,大多數人都唔會建議你依家抽.
一開始你個自建AC會有資源3萬石(要你去練馬,贏人機的關卡中的杯賽e.g.日本打比攞石),3萬石(200抽)夠你1井換保底去換UP卡池的卡/馬娘.

如果先唔抽卡,就要去練馬攞其他資源(社團pt)換免費卡,渡過新手期
試吓數碼先
想用同1套父母種搞掂晒3隻戰馬
1443速冇S都賽到
短距真係可以咁上下就可以妥

屌你CB追咗成場!全部下雨天彎道加速策士
等埋智東商先練算

只限追馬
下次應該9成靠追馬
贏唔知贏乜輸唔知輸乜
想問下打好基礎 綠技計唔計?
我隻真弓得集中力同先手必勝
要開到短直/頂尖跑者先有地固。。
綠技計,但(多數)綠技要啱場地條件先會開.E.g.如果場地係逆時針,你學順時針是不會開
咁我學多招領頭訣竅就得?
係 不過通常都係學齊3招綠技 用先手必勝哩啲會降低開地固既機率
領頭訣竅係咪咩場都必開?

UF4 1600速1200智跑輸UG3 1400速 1000智既事就算啦

好想要成田路
繁中真係等到佛誕先有二手飯食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞