[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (44)

921 回覆
3 Like 2 Dislike
以今次處女戰馬(帽)當例子
UF+大佬9成9都係個setting都係
2速 滿突 小北/速子/司機
1耐 滿突 大奶灣
2智 滿突 CB/帝皇/美妙
1友人 滿突 B95
白值大約要1600/901/1200/600/1200
以上仲要係燃燒陽壽先有機會做到,同1套setting可能得UG中
利申跑過50+場街場,見唔少UG3左右放棄啲力/智去谷速耐都殺到UF

所以你套卡要取捨,目測1500/900/1000/600/1000都算頂了,依個白值其實都好夠跑
最慘而家無大奶灣要借
借完自己又無2張滿突智卡
唔洗理個ug幾啦
上到去只係一個參考
Ug5打上個差距已經可無視咁濟
速大家都1600,其他最多咪差100上落
已經兩三個grade啦,但差別大咩?
可能勁馬開少一個技都係返度
5個彩歪晒
真係,做到自己套卡極限我就覺得可以妥
我隻戰馬都係UG5,1次過5場街場0W5W都試過
靠賽馬娘
聖誕帽盃賽有邊次唔係賭
諗唔到點對付四獨佔 放棄

無咩卡 剩係可以靠呢個牌面養馬
無抽速速子個池?
自己都出兩個獨佔力
咁就大家一齊都食四個獨佔力
無人可以佔到便宜
點解好好地跑馬唔得
係要出紅馬搞9人
你有3個機會
對手all in or nothing
咁個賽制係剩係計頭馬,你另外兩隻馬跑2/3定跑8/9,對戰果係完全無關痛癢。所以如果練唔出有勝算嘅第二同第三戰馬,自然就會出現棄車保帥嘅戰略,嚟增加自己主力戰馬嘅勝率囉
就好似踢波咁,我練到隊波地上最強咁,梗係玩對攻㩒住人嚟砌,實好睇㗎。但如果我淨係得一個勁前鋒,中場弱雞,咪會玩泊大巴悶到你痴線,但博打反擊一招收人皮囉

痴媽根
練馬 一係差地固 一係垃圾歌
一係無沙地S 一係最尾一年啲友情訓練失蹤

隻飛鷹本身第一年跑12月後個沙地又有機會輸 贏唔到2場目標直接出返去
兩年夏天又要讓一回合跑比賽
好難練 人都癲
請教下1.5交換卷 換咩好

力米?速水司機?

第二年夏天又無速度訓練
原本以為係不公平的3打1,到最後係非常[公平]的KING 1打3
之後鯊魚嗰度
留住先?力米一定唔會換嘥咗張卷,3突都夠用最重要都係拎金回
2月13有複刻卡池 水司 美妙
3月13 就CB 大奶灣
睇你依2個池有冇諗住抽同忍唔忍到手,唔抽就直接換水司爽咗先
其實個重點係踢波幾千萬上落咁保守啲都無可厚非
打個機都咁重得失又唔肯投資時間/金錢就難搞啲
想贏係咁架啦
紅馬仲要好易好多
好練好多
明白嘅 隻game機制都容許咁玩
不過係有啲傻仔好似我咁係鍾意哂時間練馬唔去搞鳩人
而家台版種馬改左係咪淨係跑G1就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞