[I/A] 賽馬娘Pretty Derby 繁中伏 (44)

922 回覆
3 Like 2 Dislike

出post宣傳叫人登記但又冇講點登記
https://www.instagram.com/p/C5AtJmFxvSP/
逼影人

想回鍋玩應該買個退坑號/石頭號?會唔會ban
建議買ac,如果無種馬,我驚你好快又退坑
有冇推介 我見你之前都買左個
會唔會ban? 如果買完再課金
【闲鱼】https://m.tb.cn/h.5yMJoD8?tk=smdQWLkCBwG CZ3460 「快来捡漏【赛马娘 繁中 成品号 多满破】」
点击链接直接打开
白king招固有食人地牽制焦躁個啲紅技會唔會影響發動定只計算自己暴衝

紅技冇記錯係人地暴衝先會發動?
所以應該自己唔暴衝就冇事
定係你講前列焦躁果d,得個名架咋,純粹扣耐唔會令你暴衝
咁要學埋自制心了
認證唔到比唔到錢嘅?
有無大陸支付寶ac,再唔係搵有既frd 幫手俾錢
應該餘額有錢就得了 我見佢又降左落2500
前十公會全部都係用掛掛出黎
依家一場正常得30-40萬fans,佢日800萬fan即係每日玩足20場
雖然都99.9%唔會捉,但你真心想接手呢d掛出黎既ac?
全部都係用script auto練癲瘋杯,應該每日8次就ok
【闲鱼】https://m.tb.cn/h.5CEjcGT?tk=wysSWLrewrT MF1643 「快来捡漏【赛马娘繁中】」
点击链接直接打开
我本身睇啱呢個 不過比人拍左
想知本身買左呢啲帳再課會唔會ban多啲
買ac +課金唔會ban 啦🤣,呢隻game 驚俾上手拎返個ac 多d,因為無得轉綁,所以要買一定要買綁outlook/ hotmail 果d ac
泳姨跑有馬會唔會落智波
落完智波係咪未必要地固
今次司機最大問題係冇頂尖跑者+起跑直線短
你要搶贏波旁就要地固套+走位套,我練唔到啦

A+公會招人
要求每日登入換鞋同打100萬fan屎
有意加入請留ID
有興趣入會
ID : 361 450 601
邀了
雖然我今次揀左出情波同小北 但係如果我出阿姨一定落智波
競技場如果想留第6級
大概要幾多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞