Steam儲Game唔玩 #35 2024年STEAM唔支援WIN7

995 回覆
13 Like 8 Dislike
唔明咁點解多負皮
講真, 話佢係好出色既開放世界又唔可以話係
但係作為影視IP整做fans向作品, 我又覺得收貨啦
-60%買黎行下個城堡睇下電影場景都開心丫
睇翻原來steam頁面有講
我自己無睇
呢啲唔得你上allcdkey 個網到睇,有好多選擇
Steam deck手足不建議買frostpunk 啲字體無得較大細
應該係衰喺個"最"字
想享受下日式畫風光污染
granblue fantasy relink同fate samurai remnant買邊隻好
聽聞relink劇情就普通皇道?fate完全冇接觸過相關作品 會唔會睇唔明
戰鬥系統邊隻好玩啲?
SD 高達148/210 買唔買得過? Deluxe包咗幾多成 DLC?
有demo你可以試下。個人覺得唔好玩。
搵唔到DEMO,有無PAGE?
多人單人都可以
Deluxe 包左 expansion pack以外嘅dlc
當係學下wing seed 00 鐵血 d外傳
肯俾時間就白金 (我118hr
COOP係咪Steam 同xbox (my friend 係x)?COOP係咪可以全STORY ?
有無巴打有呢張steam 既完整版wallpaper
點數商城有
之前春天主題都有出,可以去搵下
唔同尺寸應該點都cut梗d
https://store.steampowered.com/app/1718570/ASTLIBRA_Revision/?l=schinese

請問神之天平steam版係咪只有殘中,冇繁中(未買,唔知)?
steam資料話冇,但switch就有,咁怪

唔想買switch版,但如果steam得殘中的話真係兩難
有冇人玩過way of the hunter?
買左隻prison architect玩
幾過癮 仲有玩家整既廣東話翻譯
但啲字好撚細
買the hunter
你覺得邊隻好d?
上年夏特買既主播女孩重度依賴
而家先玩完全成就
好正好獵奇((Doki Doki 果類心理恐怖
求高質H game推薦
黑白妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞