Steam儲Game唔玩 #35 2024年STEAM唔支援WIN7

457 回覆
7 Like 6 Dislike
隻啤牌game真係幾正
想問cod battlefield fry cry邊代抵買
同埋有冇人玩過太保煞星 值唔值得入手
玩咗十個鐘先贏第一次
有無vr game推薦
Alyx真係神作 好撚正
https://twitter.com/Steam/status/1769797470673076564?t=AGyRogGaF4yjYd2XlBHHCw&s=19可以family同時玩一個遊戲庫 但唔想share啲色色game 點算
太保煞星我玩過,open world,在納粹佔領的城內殺軍人同炸據點,中間又要賽車之類。

當年我在360玩係幾好玩的。殺入侵壞人係好爽。
買$4.8 game 跌$20閃卡
又食又拎咁爽
CSGO免費可以跌野賣TIM啦
仲有D GAME例如DON'T STRAVE TOGHTER每星期跌箱, 90% OFF入手果D勁爽
PAYDAY2以前唔買DLC都可以刷箱回本
講多幾句...... 個版圖夠大而巿區又唔會令你覺得空洞(郊區我就覺得大左少少,但可接受),佢又有少少好似刺客咁俾你爬來爬去.... 呢隻係我少數爆哂任務 + 搵齊collectables之後仲在城內逛左好耐的game。

依家幾草野係抵買。
依家你玩家人個遊戲庫,佢一玩你就要5分鐘log out....
如果可以幾個人同時間玩同一個遊戲庫內的唔同game,咁又幾好喎。
啲單機驚可以share俾屋企人玩 感覺慳左錢 啲驚又抵玩左
DontStarve Payday 開親都係3仙貨仔
係幾抵,尤其是有啲RPG game玩完就唔會再玩,可以share俾其他人係好好。
DON'T STRAVE TOGHTER 唔識玩
If your family library has multiple copies of a game, multiple members of the family can play that game at the same time.

要同時買咗先可以同時玩
即係阿哥同家姐買咗,有兩份,但你冇買
你可以同時月時同你阿哥一齊玩
睇錯野,唔使理我
已經好過以前
之前係你玩緊人地隻GAME
人地係完全唔比打機
純刷野掛機就得
開某D掛機MOD掛係度都唔會死自動開野(每星期D SKIN)

隻GAME本身係勁難玩
一係玩單機版(DS)學下先
就算識D基礎野之後要單人玩DST都係難
而家啲game可以set做private
friend睇唔到,不過唔知family睇唔睇到
假設你個家人群組每個game都只買左一次。

新呢個係唔可以兩個人同時玩同一隻game,但你可以玩佢library內其他game。

而舊果個係只要原本物主玩緊game,咁佢成個library內的game都唔會share俾第二個人玩。

所以新呢個都已經寬鬆好多。
人中8依家趁有折買左佢好唔好呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞