Steam儲Game唔玩 #35 2024年STEAM唔支援WIN7

995 回覆
13 Like 8 Dislike
玩唔哂
講明儲game 唔玩
一隻人龍8都可以玩你百幾個鐘了
想買木村半價好吸引
買CD key仲平過夏特唔好中伏
第1次玩5真係精神時光屋
之後玩6已經冇乜feel
買合集囉,有1,2同埋海藤篇
加埋本身想買啲驚就過千蚊了
唔想未到7月就食樹皮
你老味rim world 8折DLC 得9折當我乞衣?
睇你玩唔玩得切,每集玩晒所有野都至少7 80個鐘,你唔急就等下次
值得買
買左百萬噸級武藏 50%off
dev好似講過話唔想玩家等打折先玩 所以一直都冇乜折 20%史低啦 早買早享受
隻game學習成本太高
冇人會因為打折而買
會玩嘅一早買咗
每級一樣 因為升lv 除左拎箱之外冇用
唔知
咁個sele冇野好買 FF同軌跡都冇新史低
人中7外傳仲未玩完
宜家要玩左ER Dlc 先
我見is there any deal話game planet 32.99但入到去話cannot activate in your region
如果照買既話,條key仲係咪activate到?
想買Prison Architect,請問邊個dlc一定要買
基本版可以用晒鐵甲萬能俠果幾部機?
唔識英文?
純粹見有巴打話cd key平而我見平果d全部都聲稱region lock啫,想知係咪真係redeem唔到定點
踩親你條狗尾唔好意思
幫你睇多咗次
(A)HITMAN World of Assassination Part One= 一代 HK$ 18.70
(B)HITMAN World of Assassination=三部曲 HK$ 170.40
(C)HITMAN World of Assassination Deluxe Edition = 三部曲連dlc HK$ 269.10
(D)HITMAN World of Assassination Deluxe Pack= 由(唔知A定B?)升級至樓上(C) HK$ 138.60

https://store.steampowered.com/bundle/30335/HITMAN_World_of_Assassination_Deluxe_Pack/

(係steam store 睇,你碌落去就見到依張圖)
負皮多到呢
7外傳好快爆得5章,做晒所有野20幾個至30個鐘搞店
岩岩上次特價買左,而家破新低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞