Steam儲Game唔玩 #35 2024年STEAM唔支援WIN7

457 回覆
7 Like 6 Dislike
以前係你玩緊人地隻game,物主係可以照打機,但你會收到通知,話個library已經唔可以share,5分鐘內就會玩完。

叫做俾5分鐘你save。
FAQ有人問.....個答法係叫你用兒童鎖來阻止細路玩,即係似乎其他成人都會見到玩到。
8折其實唔算好平…想依家即刻玩咪買囉。

如果仲有其他野玩緊就不妨等下。

講起人中........成個系列咁多隻,有啲個名叫人龍,有啲又要打yakuza先搵到,麻鬼煩,開頭我仲以為steam冇果幾隻。
買,
有趣,輕鬆,有風景睇
零,1同2仲折得少過上年
重要有spike out打
呢個spring sales真係sell條春
1張 +chips joker
1張 +mult joker
1張 x mult joker
各有一張基本上就穩陣,可以開始諗combo
整咗Queen deck打到ante 10 然後俾隻face card debuff屈死咗
整同色 然後又俾heart debuff屈死 冇得轉陣等死

同埋後面升得快過exponential要大量x mult 但係唔知點搞
我都係玩緊flush deck
好似要靠joker加chips同mult
但係去到一手百幾二百萬分就好難再升
仲卡緊orange stake,上唔到gold
加咗3個fd做family
依家啲game多到成世都玩唔完
加family係咪可以互通遊戲?定只share自己遊戲?
然後其中一個FD玩VAC GAME開掛收你地皮
balatro有冇得揀禁邊啲小丑牌

玩得多好難先儲到一set好牌
可以互通
如果2個人要同時玩同一隻game
要2個人都買咗隻game先得
一世壞仲玩到
真 一堆唔成型跟本用唔出但係成咗型又輪唔到佢嘅牌
成日ante 2/3都過唔到 正正經經咁加下chip同mult都見唔到一張就輸咗
多謝steam 加完fd多左成千隻game
想同女友一齊玩同一隻驚 除咗買兩份仲有冇辦法
分屏玩
輪流玩
Fallout 系列係咪4最好玩?仲有冇好玩既Fallout遊戲

另外,Forza Horizon 4定5好玩啲?

Fallout 係new vegas最好玩,好過4。

4係多左個砌村模式,但唔係個個鍾意,而4個故事同自由度就差過new vegas,而且對話系統簡化 (劣化) 左。
Thx 🙏🏻眼盲睇錯

Borderlands Bundle 新史低先岩😂
人中8出咗2個月咋仲要係好評game, 8折算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞