Steam儲Game唔玩 #35 2024年STEAM唔支援WIN7

995 回覆
13 Like 8 Dislike
拎完卡成功賣到就訓啦
特價2星期
宜家LAG LAG下睇黎托咩
成功掛單
0.7人民幣
可以
https://store.steampowered.com/explore/
驚有人唔知邊度拎卡
買咗RE8,ER
收工
佢會唔會每級越多EXP?
同埋唔係官方SER都有得升?
最吸引係霍格華茲
今次幾有誠意,好多都史低
有無list
平史低就多
新史低冇乜
請問BATTLEFIELD 2042 精英版係咪只多左D槍呀車呀咁,
玩得嘅地圖都無咩分別?
Er 得7折之前winter sale 明明6折
諗住夏特會5折
等等黨要再等等
Witcher3抵買,戰鬥系統廢,但故事同畫面一流。
文明6同文明5分別大唔大?
-95%好心動
今次skip
有無人知 HITMAN World of Assassination 係點賣

想買HITMAN World of Assassination Part One 18蚊

但係下面又有個 HITMAN World of Assassination 170蚊

咁我以為有part one就有part two,但係無

我想知18蚊同170蚊個分別係邊
睇英文wiki ,part1=第一代(2016)
第二代叫hitman 2
hitman 3

三部曲叫hitman world of Assassination Trilogy

所以part1完整版係170。命名情況=the last of us Part One

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hitman_(2016_video_game)

買完就要等到冬特啦🤑
純粹想襯ER熱潮買黎玩
個價好似都幾吸引,好難忍手,但應該會變左儲game
https://store.steampowered.com/app/632470/Disco_Elysium__The_Final_Cut/

極樂的士高90%off係新史低
其實未有時間玩佢, 但$18蚊真係一杯咖啡都買唔到, 買左黎支持下
窮酸問題
儲左少少gem 大家會合卡包定係直接賣
但係dev唔係出聲叫人唔好買咩 話publisher唔啱定點 依家係一分錢都唔會落佢地袋(好似係 唔知有冇記錯
買咁多玩唔玩得晒架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞