[台服] 星夢 / 星空之門 Online

464 回覆
21 Like 4 Dislike
新年嗰個問題最主要係福袋開巨晶機率低姐

就咁福袋個機率都ok的

依加情人個活動掉率係唔錯喎

正常人有打下起碼都整到2張啦

唔通下下好似一開波聖誕節賣大包咁 啲人一個活動刷幾個星鼓幾個鹿頭出黎咩
新玩點開波 有冇教學
入DC 好多教學
好似多人過藍貓
新屎坑 福利好 活動多
推~~~養生週
用起動用電池,兩分鐘就機甲冇晒電
點搞
起動電只係for起動用, 用完起動電要用魔靈電食上去
都係雜貨鋪買 或者一日一電個位每日拎
thanks
其實魔動使用機甲, 定係普通咁打怪升lv?
咩職都係上甲升架喇
升到25LV用爆技升, 有空閒時間可以升多2隻人做企手
會gen多好多怪出黎, 不過組隊升會經驗平均分
我都係做20lv 任拎左機甲
Npc 有賣戰鬥型/潛行型等等,有冇話用邊款?

另外我要開多個守護使幫自己buff?
藍貓果隻執左?點解唔玩藍貓果隻
全部都係過渡用, 要升甲等
升甲等好簡單, 就係就咁掛係到, 電洗完食電就有經
所以升LV點都要用甲
台服 福利好, 物價平, 新開server, 人比較旺啲
升多2隻人
一隻係守護使, 另一隻係咩職好?
銃戰魔銃守劍 是但一隻
會跑分既就銃戰, 佢有招加速技
銃系佢有招加攻速技, 再加埋守使嗰招攻速, 會打得好爽
諗唔到就唔轉住

今日更新

開放100lv上限 龍武系統 熊手任
下載中
新手開一隻魔動同埋咩嘢升最好?
有無得自動打怪?
無 會比人ban

用爆技打黃臉怪升最快
十幾年無玩,唔記得哂d 流程同配點,想請問一下魔動要點加點?頭10lv 都咁難升拎左個新手背同雪人頭先輕鬆打到d 怪,但進度都係慢,定只係自己太耐無玩唔習慣
銃戰士係咪全加力?
另外想問魔動使爆手打怪,一般係咪狂啪高階藥水咁升?(星河地洞打到我好痛)
銃戰升力後速
係全部人都係食水升LV, 你幾LV? 打星洞鬼燈係勁痛, 除非你低LV掛夠57LV甲或者上黃蜂甲, 唔係都唔會頂到鬼燈
魔動使37lv
係咪升到40lv 改用赤set會輕鬆好多?
係, 37LV用住星/日S 上下頂住先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞