[台服] 星夢 / 星空之門 Online

464 回覆
21 Like 4 Dislike
屌點解私服無雙倍exp

以前細個玩都唔覺得咁難升

先玩到16lv已經要1隻怪先得1%
你份工都冇錢賺啦
E到有技經, 要出技打, 魔動靈鬥去到25LV有爆技 火箭式咁升
你課金用paypal定卡
硬係信唔過佢個system
paypal
但出技打好撚攰 , 按鍵精靈有無劇本係F1+leftclick 可以同時run
分身paypal再加debit卡
人生第一隻online驚
好掛住我隻精靈哈密 月光鳥
記得以前唔知7-11買乜定有個code可以直接換隻藍凱c就
而家呢隻有無? 睇discsord好似直情唔見有呢隻寵
封測嗰陣有出過 但開服冇
如果65lv想微課,有咩係一定要買
以前星夢紅字唔係俾小管家見到會秒殺

俾件迷湖象殺左幾獲 乜撚野設定黎 高lv本身應該唔可以殺低lv啦(eg 設定10lv內先可以互片) 仲要條友殺完人隔左幾分鐘又可以無事出番黎繼續殺
佢課金買清紅劵
一定係星紋
去分流2 禁PVP, 佢應該係打小葵清紅
星紋即係商城邊個
星座頭星座背娃娃 要抽, 集抽一套24件

建議你頭背各買6-8件返來抽 之後睇下有無重覆, 無重覆就去交易區同人收

有就同人換
集齊24件之後有咩效果
水瓶座 --- 技能治療量1.2倍
雙魚座 --- 技能最終傷害+500
白羊座 --- 功勳任務額外功勳+1,星幣+300
金牛座 --- 隨身藥局
雙子座 --- 合成成功機率提高
巨蟹座 --- 隨身機甲修理
獅子座 --- 範圍技能攻擊範圍+200
處女座 --- 使用復活技能時減免的死亡經驗提升1.5倍⁠
天秤座 --- 隨身倉庫
天蠍座 --- 隨身裝備修理
射手座 --- 傳送設定位置(神團聖殿/天空島/佳雅聖城)
山羊座 --- 技能傷害1.2倍

------------
巨蟹座-隨身機甲修理
天蠍座-隨身裝備修理
射手座-傳送設定位置(神團聖殿/天空島/佳雅聖城)
金牛座-隨身藥局
天秤座-隨身倉庫
!須配戴頭飾背飾,並開啟星辰精靈之能使用!

集齊可揀一種做常註技能, 多數都揀獅子
用技打呀
原來得強力衝擊係免mp? 終於升到25lv有範圍技先知原來會扣mp本身仲以為改左無限mp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞