[台服] 星夢 / 星空之門 Online

464 回覆
21 Like 4 Dislike
比廿蚊課金

其實200分好快跑到返來 咪1日50分咁分開跑
可能我悲觀同玩開d ARPG 打寶game (POE 嗰啲)
我覺得調返轉
課金只係減輕打寶壓力
所以我都課左個星古加幸同用年獸料黎打
點知最尾竟然慘過食屎
刷魔影又係另一個地獄
魔影3魔影4刷成個星期先有
公道講句 而家仲邊有人得閑刷小朋友唔洗返工咩
真係唔建議玩 露哂底
場主想收割你
成班收成期既又想收割你 唔課金佢邊有得賣比你
同意....
根本你一係課
一係就肝足12hrs 7 days
玩得星夢年紀都唔細, 那有咁多時間
無謂同GM / 台仔(課長) 互屌
泥漿摔角
過下癮就算
早日離場好 過左童年癮就算
Management 都露哂底 Set到achieve唔到仲要屌鳩人開Ser就唔係免費比你玩架 收你錢天公地道架 想諗住免費就死開啦
小課怡情左仲要比management 屌番轉頭覺得你白嫖就真係唔嗝
都係玩第啲野把啦
最大問題係 佢地唔明 甜頭同推廣
甜頭:你白色情人節個套九成都為左刻紋 (雙防+160 / 雙攻+160) ,唔通為你套禮服d stat 咩

好話唔好聽,你齊左禮服,我九成個課埋d情人箱,齊裝刻紏,你有錢賺時我又勁左

你殺雞取卵,講明你課就一定架啦,活動期間有箱係我大發慈悲比你地姐

屌你啦,我要大課金洗玩你,私服咁無保障,2 nd market又細,我放唔放返出去都成問題

都係個句 課金係for 一啲 唔係 ‘當做’ 而又有用的東酚

推廣: 屌你啦,一時一樣,一陣又話調高左,突然又調低返,我吹你唔漲wor

我一定叫人咪玩 伏到咁
結果都係同毛皮online一撚樣
咁多水魚課金賺左十幾皮開始串過馬撚
玩OLG都知節日活動係比你肯"正常"肝就有 課金只係for懶/miss左節日
今次嘈既邊個唔係課完星鼓/鹿頭/兔紋/星紋谷完成百幸先發覺唔對路
仲老屈人地唔課邊個交server錢
班仆街Management 次次有新人入ser都一定點佢地1LV即重課咁撚樣都唔夠交server錢?
Management價值扭曲到咁 我玩左幾個月又重課埋都係唔推呢個ser
成件事好無公關
大把game係比人日屌夜屌啦 官方都唔會咁樣出黎講野,有時候唔係一句不代表官方立場就冇事,你身份係GM就全世界都知啦
根本件事好易解決,一係今次將錯就錯,當free一個活動比人,再出通告解釋返,下次活動先調整。
一係調整完後比返補償大家,每人送多50個箱啊諸如此類嘅野,大家條氣可能都順d。
佢而家咁樣發脾氣盞令人以後唔敢發表意見

好彩只係課左星紋 兔紋
D活動咁搞法,基本上唔課金都搞唔到
那對我們重課玩家公平嗎...
依句已經講明
課金仔玩家重要性大過免費仔
姐係最重要比到課金仔優越感,比錢就輕鬆拎,免費仔打到狗咁都未必有
之前個私服一開始新手任要打10個甲殼
打左半個鐘都唔齊已經直接del game
人大左根本冇呢啲時間
其實都差唔多
解星任局人課飯糰去解
唔係就跑功去抽
毛皮Online 2.0
聽講原味當年 太多人爆Ser 做唔到落去 當個Ser 去到 幾百人 就會出現一個Core Error 之前果個GM放過圖
呢度都每一兩星期就回一次
睇黎無可能解決到隻game死ser既問題
不過毛皮同呢度gm既優點都係夠厚面皮
回完當無事發生令到大家習以為常
無啦 死症 戰鬥Bug 毛皮1.0 搞好左
話係仇恨值果Part,藍貓話經驗值
(兩者有關係掛)

第2個死Ser 問題 =人多 先觸發到
毛皮1.0 有能力最快解決左戰鬥Bug,呢個解決唔到 分分鐘死症

果陣玩1.0 買 哂 06 07 399 完左夢 當追左個回憶
呢位巴打就有所不知啦
你所提及既兩個問題其實係同一個問題
而原味星夢(毛皮SER)係冇修復過
佢只係走佬前 同玩家公告話已經修復左呢個BUG 而之後會繼續出其他新野
然後冇耐就直接消失左

戰鬥系統個BUG就係經驗值分配出錯
而呢個BUG係機率性出現
所以人多既時候觸發既機會就會提升
呢個BUG 用我改過既戰鬥系統dll 就唔會發生
我改過既戰鬥系統dll亦都放左上網公開比所有人

呢到個Ser如果係有死Ser情況即係代表佢遇到其他問題

迷糊像?
其實星夢依個engine都有唔少缺陷局限性同bug

你有無諗過用依加新技術加啲星夢素材去重製過
呢d就唔係到講啦
推 今日活動最後一日
爆肝指數4粒星 (5粒為滿分)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞