[台服] 星夢 / 星空之門 Online

464 回覆
21 Like 4 Dislike
冇 所以冇執
兔紋差唔多3舊水
你咁手緊都係用番魔動/靈鬥/噬魂 自身有爆技既職啦
兔紋本身範圍無話大好多, 係星紋大得誇張
噬魂爆技直程可以拍得住兔紋, 但本身40LV前難挨,耗魔同埋命迴弱點
咪話魔動刷到65lv囉
想課少少睇下有咩岩買先
+多兩舊星紋啦 成個體驗會唔同咗
仲要唔玩嗰陣可以賣得走, 個服啱啱開應該都有2年貨仔既
即係買公仔抽
唔知買邊個先岩
有無圖係商城邊款
幾百蚊爽下都好
12星座頭 同 背 娃娃, 自己抽, 頭背各有保底4換1
建議同其他人一齊夾, 同埋抽到咁上下係市場到買剩低嗰啲
即係抽盡佢先
有重覆就搵人換
直到齊full set為止
多唔多人搶怪?睇DC好似好多
同埋係咪要升埋企手?好似好煩,十足十藍貓要升埋聖0?
我會頭背娃各買8隻先, 之後睇下出面有冇人賣現成
好多課長令願整多套都唔會4換1
大部份玩家都自律
唔一定要升企手, 唔少人都係單升一隻, 睇自己喜好
冇自動聖靈, 台服回血魔係用雙滿水 $200星錢一枝
PUSH 15/4/2024 有更新
黃峰機係咪算抵玩? 課金又平
但因為無得插卡所以小人用?
cls 咁L細個星之湖有成4,5個人打緊
因為怕隻傻閪象去分流一清場
用黎跑商用
藍甲已經屌打佢
不過要用d時間掛到上56lv先用得
都係過渡用 d人解完星空任裝娃娃甲 同埋可以裝獅甲

或者有d副本 無課金升到60lv 用60bee 撐血過副本
玩左一星期,都ok。起碼無課都應該玩得開心。各lvl 既裝都可以爆怪打材合裝。
課金玩家課左真係可以享受課金既爽感。
屌你老尾藍貓ser 課左成皮都被怪打到成隻狗咁

玩完呢個Server就會發現藍貓ser改到啲設定怪物數值逼你課金

呢個ser 出埋靚仔機甲就完美
你課左d咩先
武器係咪用主線任務送果d就夠? 50飯團個任都好on9 迫人課金抽
btw 有無人赤星爆炸lv4
是。飯團每日簽到有機會中。課金抽呢個唔關事,正服設定黎。藍貓ser都係要課。
我直接課金抽左算 150twd搞掂
btw點解無盾 商城定npc都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞